» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νέα νίκη με Ζέεντορφ η Μίλαν


Προγνωστικά στοιχήματος: Νέα νίκη με Ζέεντορφ η Μίλαν
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: 4-0 είχε κερδίσει στο πρώτο ο Ολυμπιακός. Σε καλή κατάσταση και ο Αστέρας Τρίπολης, που στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί νίκες.


Σοσιεδάδ - Σανταντέρ: Διπλοί αγώνες κυπέλλου. Σαφώς και η Σοσιεδάδ είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος, αφού αγωνίζεται δύο κατηγορίες ψηλότερα από την Σανταντέρ.

Μάντσεστερ Γ. - Σάντερλαντ: Από το κακό στο χειρότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα. Με το άγχος της σωτηρίας στο πρωτάθλημα η Σάντερλαντ.




Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ: Από τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και σε μικρό χρονικό διάστημα προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μονπελιέ δεν ηττήθηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της σε όλους τους θεσμούς.


Μίλαν - Ουντινέζε: Νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο. Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Ζέεντορφ στο πάγκο της Μίλαν, που έχει μεγάλο στόχο φέτος το κύπελλο. Το ίδιο και για την Ουντινέζε, η οποία παραμένει χαμηλά και είναι αδύναμη μακριά από το «Φρίουλι».


Λεβάντε - Μπαρτσελόνα: Διπλοί αγώνες κυπέλλου. Οι δύο ομάδες συναντώνται εκ νέου μετά το 1-1 του πρωταθλήματος την Κυριακή. Η Λεβάντε δυσκολεύει πάντα τις μεγάλες ομάδες, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση