» » » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: Μεγάλη μονομαχία στο Ολίμπικο!


Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: Μεγάλη μονομαχία στο Ολίμπικο!
21:45 ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία (από 1995): 10-14-19
Πρωτάθλημα (05/01/14): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 3-0

ΡΟΜΑ: Με βασικό τον Βασίλη Τοροσίδη, η Ρόμα δε δυσκολεύτηκε και πολύ κόντρα στη Λιβόρνο, επικρατώντας στο Ολίμπικο με 3-0. Ο Ντέστρο της έδωσε από νωρίς το προβάδισμα (6’), αν και πριν πάρει τη μπάλα, υπήρξε καθαρό οφσάιντ του Ζερβίνιο, που ακούμπησε τη μπάλα. Δε βρήκε πάντως αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και στο 36’ ο Στρούτμαν έκανε το 2-0 από κοντά και το σκορ έκλεισε ο Λιάγιτς στο 79’. Διατήρησε έτσι το -8 από τη Γιουβέντους και με τη «γκέλα» της Νάπολι την Κυριακή, ξέφυγε 4 βαθμούς από την 3η θέση. Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα, μαζί με αυτή του κυπέλλου, στις οποίες δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Θυμίζουμε ότι η Ρόμα ήταν περσινή φιναλίστ του κυπέλλου, χάνοντας από τη μισητή Λάτσιο στο Ολίμπικο, όπου διεξήχθη ο τελικός (0-1). Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εντός έδρας τη Σαμπντόρια (1-0). Αμφίβολος ο μπακ Μαϊκόν (16 συμμ./2 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Ρομανιόλι και Μπαλτζαρέτι (11 συμμ./1 γκ.).


Τελευταία 5: 3-1-1


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Νέο ρεκόρ για τη Γιουβέντους, που σημείωσε τη 12η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και συνέχισε να κρατάει ασφαλή διαφορά από τους διώκτες της. Ο φορμαρισμένο Βιντάλ σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (18’, 41’ πεν.), με τον επίσης σε φόρμα Γιορέντε να κάνει το 2-0 στο 24’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει στο παιχνίδι με αυτογκόλ του Μπαρτζάλι (38’), στο 70’ μείωσαν σε 3-2 και αμέσως μετά είχαν δοκάρι, αλλά τελικά ο Πογκμπά λύτρωσε τη «Μεγάλη Κυρία» σφραγίζοντας τη νίκη στο 78’. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα την Αβελίνο (3-0). Μοναδική απουσία ο μέσος Πέπε.

Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Ρόμα θέλει μια μικρή εκδίκηση για τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, που ήταν στην ήττα από τη Γιουβέντους, αλλά δεν είναι εύκολο να κοντράρει στην Ιταλία κάποιος τη φετινή Γιούβε. Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές στις συνθέσεις και με τις πολλές λύσεις που έχουν αμφότερες στην επίθεση είναι πολύ πιθανό να έχουμε γκολ εκατέρωθεν. Γκολ-γκολ στο 1.56 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση