» » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Ευκαιρία διάκρισης για τη Φούλαμ


Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Ευκαιρία διάκρισης για τη Φούλαμ
15:00 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 9-6-5

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (League One): Έμεινε για 3η αγωνιστική χωρίς νίκη, χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη διαφαινόμενη νίκη επί της Μπράντφορντ, με την οποία προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος (Μέρφι 8’, Μαγκουάιρ 40’). Οι φιλοξενούμενοι, που στο 1-0 είχαν και δοκάρι, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης και μετά η νίκη θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία (1-3-2), σε δύσκολη θέση η ιστορική ομάδα από το Σέφιλντ, που βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Την Τετάρτη ακολουθεί κρίσιμος αγώνας με την Πιτέρμπορο για το πρωτάθλημα. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε Κόλτσεστερ, Κέιμπριτζ και στις αρχές του έτους σημείωσε μεγάλη επιτυχία αποκλείοντας τη Βίλλα. Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Φούλαμ. Έχει χάσει μόνο μια φορά από τις 10 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (6-3-1). Χωρίς απουσίες σήμερα.


Τελευταία 5: 2-1-2

ΦΟΥΛΑΜ: Έπαιξε καλά κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, δεχόμενη δύο γκολ σε ένα μπλοκάρισμα που πέρασε η άμυνα της μέσα σε ένα πεντάλεπτο στην επανάληψη (57’, 62’). Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, με την κατάσταση να μη μπορεί να βελτιωθεί αισθητά, απέχοντας μόλις ένα βαθμό από τον πάτο της βαθμολογίας. Ακολουθεί δύσκολος αγώνας την Τρίτη με τη Σουόνσι (εκτός). Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε σε διπλούς αγώνες τη Νόριτς (1-1 εκτός, 3-0 εντός), παίζοντας με αρκετούς βασικούς. Εκτός ο κίπερ Έθεριτζ, ο κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα (15 συμμ.) και ο μπακ Μπριγκς (2 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ακόμα και αν χρησιμοποιήσει αλλαγές ο Μέλενστεν, υπάρχει η ποιότητα για να κάμψει την αντίσταση της Σέφιλντ Γιουν. Το κύπελλο αυτή τη στιγμή δεν είναι στο στόχο και των δύο, τη στιγμή που η κατάσταση στη βαθμολογία είναι κακή, αλλά η Φούλαμ δείχνει πιο κοντά στη νίκη. Διπλό στο 2.80 (Stoiximan), που δίνεται ως αουτσάιντερ.  



17:30 ΤΣΕΛΣΙ - ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 31-15-21
Πρωτάθλημα (07/12/14): ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 3-2

ΤΣΕΛΣΙ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαμουέλ Ετο’ο, που σημείωσε χατ-τρικ (17’, 45’, 49’), πήρε σχετικά εύκολα το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο 78’, ενώ στις καθυστερήσεις έμεινε με 10. Συνεχίζει την ίδια πορεία με τις ομάδες της πρώτης τριάδας, στο -2 από Άρσεναλ, στο -1 από τη Σίτι. Έκτη σερί νίκη, υπολογίζοντας και το ματς του κυπέλλου, κόντρα στη Ντέρμπι στον προηγούμενο γύρο (2-0), όπου έπαιξε ως επί το πλείστον με βασικούς. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα. Απέκτησε τον μέσο Μάτιτς έναντι 25 εκατ. από τη Μπενφίκα, παίχτη που της είχε πουλήσει με μόλις 5 εκατ. και αναμένεται να πάρει χρόνο σήμερα! Έδωσε δανεικό τον μπακ Μπερτράντ στην Άστον Βίλλα και πούλησε τον επιθετικό Ντε Μπρόιν στη Βόλφσμπουργκ για 17 εκατ., ενώ πολύ κοντά στην παραχώρηση στη Γιουνάιτεντ είναι ο Χουάν Μάτα (40 εκατ.). Εκτός ο μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Τόρρες (17 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 5-0-0

ΣΤΟΟΥΚ: Δεν έπαιξε καλά με την Κρίσταλ Πάλας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση και πήγαινε το παιχνίδι στην ισοπαλία, αφού δε μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις. Το γκολ όμως που δέχτηκε στο 51’ άλλαξε την κατάσταση και δε μπόρεσε να αντιδράσει. Γλίτωσε μάλιστα από δεύτερο μέχρι το τέλος. Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-4), πλησίασε στους 4 από την τελευταία τριάδα. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Σάντερλαντ, ματς καθοριστική σημασίας, αφού σε περίπτωση ήττας μπλέκει για τα καλά. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δύσκολα τη Λέστερ (2-1 εντός). Έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα 5 τελευταία εκτός. No goal τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στην Τσέλσι. Εκτός ο βασικός κίπερ Μπέγκοβιτς (17 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (12 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Γουίλκινσον (4 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Εθέρινγκτον (6 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο Μουρίνιο ενδιαφέρεται για όλους τους θεσμούς και το κύπελλο δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Παίζει πολύ προσεχτικά ανασταλτικά και κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει το εύκολο γκολ, μπορεί να φτάσει σε μια καθαρή νίκη. Νο goal στο 1.70 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση