» » » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Serie A: Διπλό για την Μίλαν


Προβλέψεις στοιχήματος Serie A: Διπλό για την Μίλαν
13.30 ΒΕΡΟΝΑ - ΡΟΜΑ

Προϊστορία: 1-2-6
Πέρυσι: -


ΒΕΡΟΝΑ: Το δύσκολο πρόγραμμα για την Βερόνα συνεχίζεται. Μετά την ήττα από τη Νάπολι, έχασε την προηγούμενη εβδομάδα και από την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» με 1-0, ενώ σήμερα υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας και φορμαρισμένη Ρόμα. Η ομάδα του Μαντορλίνι παραμένει ψηλά και ισόβαθμη στην πέμπτη θέση με την Ίντερ. Η δυναμική και τα αποτελέσματα της εντός έδρας δεν μπορούν σίγουρα να αγνοηθούν (8-0-2). Εκτός μάχης ο χαφ Σάλα (3 συμ.).



Εντός: 8-0-2
Γκολ: 34-31
Τελευταία 5: 2-1-2


ΡΟΜΑ: «Στρίμωξε» για τα καλά την Γιουβέντους στην αντίπαλη εστία και δικαιώθηκε στο 79' με υπέροχο τακουνάκι του Ζερβίνιο. Πήρε το παιχνίδι με 1-0 στο «Ολίμπικο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Νωρίτερα είχε εκμεταλλευτεί πάλι το γήπεδο της και επικράτησε 3-0 της Λιβόρνο για το πρωτάθλημα με σκόρερ τους Ντέστρο (6'), Στρούτμαν (36') και Λιάγιτς (78'). Τέσσερις σερί νίκες για το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Τραυματίας ο μπακ Μπαλτζαρέτι (11 συμ/2 γκολ).


Εκτός: 5-3-1
Γκολ: 42-10

Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις στοιχήματος: Η Ρόμα είναι καλά και αν επαναλάβει τις πρόσφατες εμφανίσεις θα περάσει από τη νεοφώτιστη έδρα της Βερόνα. Στο 1,76 το διπλό από την Goalbet.



ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΙΛΑΝ


Προϊστορία: 2-9-20
Πέρυσι: ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΙΛΑΝ 1-1


ΚΑΛΙΑΡΙ: Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο Μπέργκαμο δεν μπόρεσε να πάρει κάποιον βαθμό και έχασε με γκολ που σημείωσε η Αταλάντα στο 68'. Η ομάδα της Σαρδηνίας έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο Καμπιονάτο (4-9-7), ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπλέξει και πάλι βαθμολογικά, αφού βρέθηκε μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Σημαντικές οι απουσίες λόγω τιμωρίας των επιθετικών Πινίγια (15 συμ./3 γκολ) και Ιμπάρμπο (17 συμ./2 γκολ).


Εντός: 4-4-2
Γκολ: 19-29
Τελευταία 5: 0-3-2


ΜΙΛΑΝ: Το ντεμπούτο του Ζέεντορφ στον πάγκο συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Μίλαν κέρδισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 83' την Βερόνα στο «Σαν Σίρο». Στο ίδιο γήπεδο λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο ο μεγαλύτερος φετινός στόχος που ήταν το κύπελλο, παύει πλέον να υφίσταται και αυτός μετά την ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε. Βαθμολογικά είναι εφτά βαθμούς πίσω από την πέμπτη Ίντερ και πρέπει να τρέξει ένα μεγάλο σερί για να βγει στην Ευρώπη. Εκτός ο στόπερ Ζαπάτα (19 συμ./1 γκολ) και ο φορ Ελ Σααράουι (4 συμ.).


Εκτός: 1-4-5
Γκολ: 32-30
Τελευταία 5: 2-1-2


Προβλέψεις στοιχήματος: Η Κάλιαρι δεν είναι σίγουρα ένας εύκολος αντίπαλος, όμως η Μίλαν είναι αναγκασμένη να συνέλθει και από το κέντρο και μπροστά έχει αρκετές δυνατότητες. Το διπλό πληρώνει 2,00 στην Playbet.






16.00 ΙΝΤΕΡ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Προϊστορία: 12-1-2
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ - ΚΑΤΑΝΙΑ 2-0


ΙΝΤΕΡ: Από το κακό στο χειρότερο. Νέο αρνητικό αποτέλεσμα για την Ίντερ και ήττα αυτήν την φορά στην έδρα της Τζένοα με 1-0. Έδωσε αρκετούς χώρους στην αντίπαλο ομάδα δεν κατάφερε να μετουσιώσει κάποιες ευκαιρίες της σε γκολ και το πλήρωσε στο 83'. Οι «νερατζούρι» έχουν μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες αγωνιστικές και δικαιολογημένα η μουρμούρα είναι έκδηλη πλέον στις τάξεις του συλλόγου. Μάλιστα έχουν σκοράρει μόλις μια φορά στην πρόσφατη τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα. Μακροχρόνιες οι απουσίες του στόπερ Κίβου, του χαφ Μαριγκά και του φορ Ικάρντι (8 συμ./2 γκολ).


Εντός: 5-4-1
Γκολ: 38-24

Τελευταία 5: 1-1-3


ΚΑΤΑΝΙΑ: Είναι δυνατή στην έδρα της, όμως η Φιορεντίνα της έκανε πλάκα. Το τελικό σκορ 0-3 μάλιστα διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και ως εκ τούτου δεν είχε δυνάμεις και ψυχολογία να αντιδράσει στην συνέχεια. Η ομάδα της Σικελίας μοιράζεται την τελευταία θέση μαζί με την Λιβόρνο, όμως η θέση παραμονής απέχει μόνο στους τέσσερις πόντους. Δύσκολα να διεκδικήσει πάντως κάτι καλό σήμερα στο Μιλάνο, καθώς ως γνωστόν εκτός έδρας είναι μακράν η χειρότερη ομάδα και με απολογισμό 0-0-10! Τιμωρημένος ο μέσος Μπαριέντος (14 συμ./3 γκολ). Εκτός και ο μπακ Άλβερες (14 συμ.).


Εκτός: 0-0-10
Γκολ: 13-37

Τελευταία 5: 1-1-3


Προβλέψεις στοιχήματος: Ήρθε η ώρα για την Ίντερ να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να το κάνει από νωρίς. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό σε απόδοση 2,00 από τον Stoiximan.





16.00 ΠΑΡΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία: 15-9-13
Πέρυσι: ΠΑΡΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-3


ΠΑΡΜΑ: Η εκπληκτική της πορεία συνεχίζεται. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κιέβο και πιο συγκεκριμένα στο 15', κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27' με τον Κασάνο και να πάρει τη νίκη στο 93' με τον Λουκαρέλι. Οι «παρμέντσι» συμπλήρωσαν εννιά αγωνιστικές αήττητοι, ενώ προέρχονται από τρεις σερί νίκες. Αν συνεχίσουν έτσι θα βρεθούν πολύ πιο κοντά σε μια Ευρωπαϊκή θέση, καθώς αυτή την στιγμή απέχουν τρεις πόντους από την πέμπτη Ίντερ. Τιμωρημένος ο στόπερ Λουκαρέλι (19 συμ./4 γκολ).

Εντός: 4-4-2
Γκολ: 31-27
Τελευταία 5:


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Από την κόλαση στον παράδεισο. Από την ήττα με παίκτη παραπάνω κόντρα στην Λάτσιο με 3-2 στο «Φρίουλι» στην μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν με 2-1. Τι κι' αν βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6', έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι του Μουριέλ στο 41' και πήρε το μεγάλο διπλό με εξαίσια αντεπίθεση και γκολ του Νίκο Λόπες στο 78'. Κομπλέ η αποστολή στο «Ένιο Ταρντίνι».

Εκτός: 2-1-7
Γκολ: 20-31

Τελευταία 5: 1-0-4

Προβλέψεις στοιχήματος: Φορμαρισμένη η Πάρμα, «φωτιά» όμως στις αντεπιθέσεις η Ουντινέζε. Goal/goal και 1,83 στη Novibet.






21.45 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ

Προϊστορία: 9-6-3
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ 3-2


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να περιμένει με την φανέλα της Φιορεντίνα ο Μάτρι. Ο Ιταλός φορ πήρε την σκυτάλη από τον Φερνάντεζ (25') στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κατάνια και με δύο γκολ στο 28' και στο 41' οδήγησε την ομάδα του στο άνετο 3-0. Μεσοβδόμαδα οι «βιόλα» πέρασαν έστω και δύσκολα στους τέσσερις του κυπέλλου, κερδίζοντας 2-1 την Σιένα, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Σε επίπεδο Serie A έχουν φόρμα 4-1-0, διάστημα που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Τιμωρημένος ο ο στόπερ Γκονζάλο (18 συμ./2 γκολ). Τραυματίες ο μπακ Τόμοβιτς (15 συμ.) και οι επιθετικοί Ρόσι (18 συμ./14 γκολ), Γκόμες (3 συμ./2 γκολ).


Εντός: 6-2-1
Γκολ: 37-20

Τελευταία 5: 4-1-0


ΤΖΕΝΟΑ: Ξεπέρασε άμεσα την συντριβή από την Ρόμα πριν δύο εβδομάδες και σε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά εντός έδρας με την Ίντερ επικράτησε με 1-0. Σκόρερ της ο Αντονέλι στο 83', με την ομάδα της Γένοβας να κερδίζει δεύτερο παιχνίδι στην τελευταία τριάδα αγώνων. Έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας τους μπακ Μότα και Ντε Τσέλιε από Γιουβέντους και τον στόπερ Μπουρντίσο από Ρόμα. Τραυματίες ο στόπερ Γκαμπερίνι (8 συμ.), ο χαφ Κούτσκα (11 συμ./2 γκολ) και ο εξτρέμ Σαντάνα (6 συμ.).


Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 20-24

Τελευταία 5: 2-1-2


Προβλέψεις στοιχήματος: Εύκολα η δύσκολα θα το πάρει η Φιορεντίνα. Λογικό το 1,35 της Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση