» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Απειλείται το «κάστρο» της Γκλάντμπαχ


Προγνωστικά στοιχήματος: Απειλείται το «κάστρο» της Γκλάντμπαχ
Κασίμπασα - Καραμπούκσπορ: Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος ήταν στον πρώτο γύρο η Κασίμπασα. Πάντα επικίνδυνη όμως η Καραμπούκσπορ.


Αρλ - Μετς: Εφτά αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Αρλ, διάστημα που εμφάνισε έξι under, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό. Την αμέσως καλύτερη διαθέτει η πρωτοπόρος Μετς, που έχει δεχτεί τέσσερα τέρματα περισσότερα.



Μπρεστ - Νανσί: Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπρεστ με οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη. Αρκετές ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Νανσί (2-5-2).



Σερκλ Μπαστιά - Ιστρ: Επιτέλους νίκη για την ουραγό Σερκλ Μπαστιά, που ήταν μόλις η δεύτερη στο πρωτάθλημα (2-6-12). Σε άνοδο και η Ιστρ, όμως και φέτος είναι αδύναμη μακριά από το γήπεδο της (1-2-7).


Κρετεϊγ - Καέν: Πέντε σερί goal/goal για την Κρετεϊγ. Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 37 γκολ ενεργητικό διαθέτει η Καέν.

Λαβάλ - Κλερμόν: Τρεις διαδοχικές ήττες μετρά η Λαβάλ. Από 6/7 under προέρχεται η Κλερμόν.


Χάβρη - Νιόρ: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος η Χάβρη με ρεκόρ 4-2-0 στα έξι τελευταία παιχνίδια. Σε καλή κατάσταση και η Νιόρ με τρεις συνεχόμενες νίκες.


Τρουά - Νιμ: 0-1-4 μετράει στα πέντε πιο πρόσφατα η ντεφορμέ Τρουά. Μόλις ένα διπλό έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Νιμ (1-3-5).

Χέρακλες - Βάαλβαϊκ: Απελπιστικά λίγες είναι οι αγωνιστικές που η Χέρακλες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Goal/goal έληξαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της Βάαλβαϊκ.


Λόκερεν - Σταντάρ Λιέγης: Τρεις σερί νίκες για την εκπληκτική Λόκερεν. Πρωτοπόρος και με διαφορά όμως η Σταντάρ Λιέγης (15-6-1).


Λιλ - Ρεν: Πήρε την κάτω βόλτα η Λιλ με μόλις ένα τρίποντο στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Ακόμη χειρότερη η Ρεν, που δεν κερδίζει καν στο ίδιο διάστημα.


Γκλάντμπαχ - Μπάγερν: Άτρωτη εντός έδρας στον πρώτο γύρο η Γκλάντμπαχ (8-1-0). Αλλά η Μπάγερν Μονάχου έχει συνολικό απολογισμό στην Μπουντεσλίγκα (14-2-0).


Τράπανι - Πάντοβα: Οχτώ αγωνιστικές αήττητη μετρούσε πριν την διακοπή η Τράπανι. Τραγική εκτός έδρας η Πάντοβα (1-1-8).


Άρσεναλ - Κόβεντρι: Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ αντιμετωπίζει ομάδα τρεις κατηγορίες παρακάτω και είναι αναμφίβολα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.



Μπρέντφορντ - Τζίλιγχαμ: 13-2-0 μετράει στα 15 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα η εξαιρετική Μπρέντφορντ. Μέτρια η Τζίλιγχαμ και σχεδόν ακίνδυνη μακριά από το κοινό της (3-1-8).


Νότιγχαμ - Πρέστον: Σκοράρει συνεχώς και στα έξι τελευταία της επίσημα παιχνίδια η ανεβασμένη Νότιγχαμ. Ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας η Πρέστον.


Θέλτα - Μπέτις: Ένα τρίποντο στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Θέλτα. Τελικός για την ουραγό Μπέτις, που δεν κερδίζει εδώ και 13 αγωνιστικές!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση