» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Ligue 1: Ντεφορμέ Λιλ και Ρεν


Προγνωστικά στοίχημα Ligue 1: Ντεφορμέ Λιλ και Ρεν
21.30 ΛΙΛ - ΡΕΝ

Προϊστορία: 17-10-9
Πέρυσι: ΛΙΛ - ΡΕΝ 2-0


ΛΙΛ: Σε ένα μέτριο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν εκτός έδρας δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε και δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για την ήττα με 2-0. Αυτή ήταν η τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη, επιτρέποντας ορισμένες ομάδες να πλησιάσουν και να ελπίζουν για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη Τετάρτη ξεπέρασε το εμπόδιο μια ομάδας χαμηλότερων κατηγοριών με 3-0 χάρη σε τέρματα των Κιάερ (17'), Ντε Μέλο (57') και Οριτζί (89') και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Νοκ άουτ ο τραυματίας αμυντικός Μπεριά (17 συμ.).


Εντός: 8-0-2
Γκολ: 23-12
Τελευταία 5: 1-1-3


ΡΕΝ: Ούτε τώρα! Ήταν καλύτερη κόντρα στην Εβιάν στο γήπεδο της, αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το τελικό 0-0. 'Εχει κερδίσει μόλις ένα ματς στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει στις δυο πρόσφατες. Αν συνεχίζει έτσι θα βρεθεί ακόμη πιο χαμηλά και κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Τουλάχιστον στάθηκε στο ύψος της στο παιχνίδι κυπέλλου με την Μπουλόν και με δύο τέρματα από Κονρατσέν (9') και Ρομέρο (91') και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Τραυματίες οι μέσοι Παζό (2 συμ.), Φερέ (14 συμ.).

Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 22-24
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά στοίχημα: Δύο ντεφορμέ ομάδες, όμως η Λιλ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και έδρα. Ο άσος στο 1,60 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση