» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νέο ξεκίνημα για Ντόρτμουντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Νέο ξεκίνημα για Ντόρτμουντ
Γκεντσλερμπιρλίγκι - Ρίζεσπορ: 2-2-0 μετρούσε πριν την διακοπή η Γκεντσλερμπιρλίγκι και 0-4-8 η Ρίζεσπορ, που έπεσε χαμηλά.

Καλλονή - Απόλλων Σμύρνης: Δύο σερί τρίποντα για την Καλλονή, που δείχνει αναγεννημένη μετά τις μεταγραφές. Δεν ηττήθηκε πάντως στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους του για το πρωτάθλημα ο Απόλλων Σμύρνης.

Μπούρσασπορ - Εσκισεχίρσπορ: Αντιμετώπισε πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής η Μπούρσασπορ. Ικανή για όλα η επικίνδυνη Εσκισεχίρσπορ.




Βόλφσμπουργκ - Αννόβερο: Οχτώ αγωνιστικές αήττητη ήταν πριν τις διακοπές η Βόλφσμπουργκ. Ανύπαρκτο εκτός έδρας το Αννόβερο (0-0-8).


Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ: Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έπεσε η Ντόρτμουντ την στιγμή που η Άουγκσμπουργκ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και δεν έχασε ούτε στα φιλικά.


Νυρεμβέργη - Χόφενχαϊμ: Πέρασε ένας ολόκληρος γύρος και η Νυρεμβέργη δεν έχει ακόμη νίκη στην Μπουντεσλίγκα (0-11-6). Η Χόφενχαϊμ με 38 γκολ παθητικό έχει μαζί με το Αμβούργο την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Φραϊμπουργκ - Λεβερκούζεν: Μόλις μια φορά έχει εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα φέτος η Φραϊμπουργκ (1-3-4). Δύο σερί ήττες μετρούσε πριν την διακοπή η Λεβερκούζεν.

Στουτγάρδη - Μάιντζ: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Στουτγάρδη. 4/5 goal/goal στα πρόσφατα παιχνίδια η Μάιντζ.

Ρεάλ Μ. - Γρανάδα: Οχτώ σερί νίκες για την Ρεάλ Μαδρίτης ανεξαρτήτως διοργάνωσης, που στις έξι πιο πρόσφατες κράτησε ανέπαφη την εστία της. No goal έληξαν τα τρία τελευταία ματς της Γρανάδα.


Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Εννιά αγωνιστικές αήττητος συμπλήρωσε ο Ατρόμητος. Από το κακό στο χειρότερο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μετρά τρεις διαδοχικές ήττες.


Γκινγκάμπ - Παρί Σεν Ζερμέν: Από 10 σερί under προέρχεται η Γκινγκάμπ. Στις διαθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν θα κριθεί η αναμέτρηση, προερχόμενη από εντυπωσιακές νίκες.

Νάπολι - Κιέβο: Εφτά αγωνιστικές δίχως ήττα η Νάπολι. Καλύτερη πορεία εκτός έδρας για την Κιέβο από ότι εντός (2-3-5).


Βαγιαδολίδ - Βιγιαρεάλ: Σε κακή φόρμα η Βαγιαδολίδ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-1-3). Αντιθέτως η εκπληκτική Βιγιαρεάλ προέρχεται από τρεις σερί νίκες και είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.



Τραμπζονσπόρ - Μπεσίκτας: Ανίκητη μπροστά στο κοινό της η Τραμπζονσπόρ (7-2-0) και η Μπεσίκτας έχει υποστεί την ήττα στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.


Αϊντραχτ Φ. - Χέρτα: Η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της Μπουντεσλίγκα η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (0-4-4). Τρεις σερί νίκες μετρούσε πριν την διακοπή η Χέρτα.


Παναθηναϊκός - Πλατανιάς: 4-0-1 η φόρμα του Παναθηναϊκού στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Δύσκολα τα πράγματα για τον Πλατανιά, που εκτός έδρας δεν πείθει (1-2-7).

Ντεν Χάαγκ - Φέγενορντ: Πάτο έπιασε η Ντεν Χάαγκ μετά τις τρεις κολλητές ήττες που υπέστη. Εντυπωσιακή στον αντίποδα η Φέγενορντ με πέντε διαδοχικά τρίποντα.


Μπρέντα - Τσβόλε: Μόνο στο γήπεδο της παίρνει νίκες η Μπρέντα (5-2-2). Κατρακυλά συνεχώς η Τσβόλε, αφού προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Ρόντα - Ουτρέχτη: Over και goal/goal έληξαν τα 13 πιο πρόσφατα ματς της Ρόντα επίσημα και μη. Τρεις κολλητές ήττες για τη ντεφορμέ Ουτρέχτη.


Οστάνδη - Μπέβερεν: Δύο σερί ήττες επανέφεραν τον προβληματισμό στης τάξεις της Οστάνδης. Αντιθέτως η Μπέβερεν πήρε μπρος με τρεις διαδοχικές νίκες.

Λέουβεν - Βάρεγκεμ: No goal έληξαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Λέουβεν για το πρωτάθλημα. Αρκετές ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Βάρεγκεμ (2-6-2).

Κόρτραϊκ - Λιρς: Επιτέλους κέρδισε μετά από εφτά αγωνιστικές η Κόρτραϊκ και παίρνει τα πάνω της. Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε πάντως στους δύο τελευταίους αγώνες η Λιρς.

Μονς - Μαλίν: Παραμένει ουραγός η Μονς η Μονς και στο -7 από την απευθείας παραμονή. Over εμφάνισε στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Μαλίν.


Σερκλ Μπριζ - Σαρλερουά: Δύο σερί ήττες για την Σερκλ Μπριζ, που υποχωρεί στην βαθμολογία. Σε αυτό το διάστημα η Σαρλερουά έχει νίκες.


Αζαξιό - Σοσό: Πέντε σερί ήττες για την ουραγό και απογοητευτική Αζαξιό. Προτελευταία η Σοσό και αναμένεται μεγάλη μάχη.

Μονπελιέ - Νις: Από την τρίτη νίκη της σεζόν προέρχεται η Μονπελιέ (3-12-6). 3-1-0 η φόρμα της Νις στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια.


Ναντ - Ρεμς: Τρεις ήττες στην πρόσφατη τετράδα αγώνων η Ναντ. Ικανή μακριά από το γήπεδο της η Ρεμς (4-5-2).


Τουλούζ - Μπαστιά: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της η Τουλούζ (7-7-7). Χωρίς διπλό ακόμη η Μπαστιά (0-4-7).


Βαλενσιέν - Λοριάν: Δύο σερί τρίποντα για την Βαλενσιέν, που ελπίζει και πάλι. Χωρίς ισοπαλία μακριά από το γήπεδο της η Λοριάν (3-0-8).


Βαλένθια - Εσπανιόλ: Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την Βαλένθια. Λίγα πράγματα εκτός έδρας η Εσπανιόλ (2-2-5).


Αϊντχόφεν - Αλκμάαρ: Ενισχυμένη η Αϊντχόφεν και αναμένεται να συνέλθει από εδώ και στο εξής. Με το δεξί μπήκε μετά την διακοπή η Αλκμάαρ, όμως σήμερα έχει δύσκολη αποστολή.


Λάτσιο - Γιούβεντους: Τέσσερα σερί διπλά για την Γιουβέντους επί της Λάτσιο στο «Ολίμπικο».


Σεβίλλη - Λεβάντε: Μέχρι και στο «Βιθέντε Καλντερόν» άντεξε η Σεβίλλη, που παραμένει οχτώ αγωνιστικές αήττητη. Πολύ καλή εικόνα στα μεγάλα παιχνίδια από την Λεβάντε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση