» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Ενισχυμένη η Βόλφσμπουργκ


Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Ενισχυμένη η Βόλφσμπουργκ
16.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 14-6-9
Πέρυσι: ΒΟΛΦΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 0-4


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ξεκίνησε πολύ μέτρια το πρωτάθλημα, όμως εν συνεχεία ανέβασε... στροφές και εξελίχθηκε σε μια δυνατή ομάδα. Πριν την χειμερινή διακοπή μετρούσε εννιά αγωνιστικές αήττητη, ενώ και στα φιλικά που έδωσε αυτό το διάστημα είχε καλή εικόνα. Είναι πολύ κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ μεγάλο της «όπλο» μέχρι στιγμής αποτελεί η έδρας της, όπου έχει απολογισμό 6-1-1. Ενισχύθηκε με τον μέσο Ντε Μπούιν από την Τσέλσι, τον επίσης μέσο Μαλαντά από την Βάρεγκεμ και τον αμυντικό Βάγκνερ από την Βάσκο Ντα Γκάμα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Οξ (9 συμ.). Τραυματίες οι μέσοι Βιεϊρίνια (6 συμ./1 γκολ) και Πόλακ (10 συμ.).



Εντός: 6-1-1
Γκολ: 28-19
Τελευταία 5: 2-3-0

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αντιθέτως το Αννόβερο απογοητεύει τους πάντες. Αν και διαθέτει καλό υλικό βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Μπουντεσλίγκα και δεν αποκλείεται με ήττα σήμερα να βρεθεί μια ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού. Γι' αυτό και αποτέλεσε παρελθόν ο Μίρκο Σλόμκα και την θέση του πήρε ο Τούρκοτ Ταϊφούν Κορκούτ. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι ανύπαρκτη εκτός έδρας, καθώς δεν έχει πανηγυρίσει ούτε βαθμό (0-0-8). Στα δύο φιλικά που έδωσε κατά την περίοδο της προετοιμασίας έχασε με 2-1 από την Φενέρμπαχτσέ και έφερε ισοπαλία με αντίπαλο την Χέρτα (0-0). Τραυματίες ο επιθετικός Σόμπιχ (16 συμ./3 γκολ) και ο μεσοεπιθετικός Για Κόναν (6 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 0-0-8
Γκολ: 23-31
Τελευταία 5: 1-1-3


Προγνωστικά στοίχημα: Δυνατή στο γήπεδο της η Βόλφσμπουργκ, ανύπαρκτη εκτός έδρας το Αννόβερο. Άσος σε απόδοση 1,60 από την Playbet.




16.30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 4-1-0
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-2


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δεν θυμίζει τίποτα την περσινή ομάδα, τουλάχιστον σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Βρίσκεται πίσω από Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ, ενώ πριν την διακοπή αγνοούσε τη νίκη για τρεις αγωνιστικές. Πάντως είχε αρκετούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμού και αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για μερικούς να επιστρέψουν δριμύτεροι. Στα τέσσερα φιλικά που έδωσε είχε το απόλυτο των νικών. Στο απουσιολόγιο παραμένουν οι στόπερ Χούμελς (10 συμ.), Σούμποτιτς (10 συμ.) και ο μέσος Γκουντογκάν (1 συμ.).

Εντός: 6-0-3
Γκολ: 38-20
Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ονειρικός πρώτος γύρος για την Άουγκσμπουργκ και ειδικά προς την ολοκλήρωση του. Είχε φόρμα 3-2-0, ξεφεύγοντας 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι και τόσο αποτελεσματική με απολογισμό 2-2-5. Καλή εικόνα και στα τρία φιλικά παιχνίδια που πραγματοποίησε, πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών. Πήρε τον επιθετικό Ντονκ Γι από την Σάντερλαντ. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Μόραβερκ (12 συμ.).


Εκτός: 2-2-5
Γκολ: 21-25
Τελευταία 5: 3-2-0


Προγνωστικά στοίχημα: Η Ντόρτμουντ είχε αρκετό διάστημα να μαζέψει δυνάμεις και μπει δυναμικά στον δεύτερο γύρο. Λογικά θα κερδίσει και η νίκη της προσφέρεται στο 1,34 από την Championsbet.




16.30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 7-8-16
Πέρυσι: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-0

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Αποχαιρέτησε το 2013 με νίκη και μάλιστα ήταν η πρώτη εντός έδρας για φέτος (1-3-4), αυτή κόντρα στο Αννόβερο με 2-1. Θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Αυτό το πρόσωπο έδειξε και στα φιλικά, όπου είχε δύο νίκες και μια ήττα με το βαρύ 5-0 από την Ουνιόν Βερολίνου. Σήμερα η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Εκτός ο επιθετικός Φράις (14 συμ./2 γκολ).


Εντός: 1-3-4
Γκολ: 16-31
Τελευταία 5: 2-0-3

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ευτυχώς που ήρθε η διακοπή για το πρωτάθλημα, καθώς πριν από αυτήν μετρούσε δύο διαδοχικές ήττες με αντιπάλους τις Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης, ήττες που συνοδεύτηκαν μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Ευτυχώς για τις «ασπιρίνες» την βόλεψαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να διατηρηθεί μόνη δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα τέσσερις πόντους από την τρίτη Γκλάντμπαχ και πέντε από την τέταρτη Ντόρτμουντ. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Σπάχιτς (12 συμ.), Βόλσαϊντ (12 συμ.). Τραυματίες οι μέσοι Κρούσε (15 συμ./2 γκολ), Σαμ (13 συμ./7 γκολ).

Εκτός: 5-0-3
Γκολ: 32-16
Τελευταία 5: 3-0-2


Προγνωστικά στοίχημα: Καλύτερη ομάδα η Λεβερκούζεν και θα βρει χώρους στην άμυνα της Φραϊμπουργκ. Διπλό και 1,73 στη Novibet.




16.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΜΑΪΝΤΖ

Προϊστορία: 7-4-4
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΜΑΪΝΤΖ 2-2


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και ηττήθηκε με 3-1. Με αυτή την αναμέτρηση άφησε πίσω της το 2013, αλλά και τις τρεις ήττες που είχε στην τελευταία τετράδα αγώνων. Βρίσκεται αρκετά πίσω από θέσεις Ευρώπης και θα πρέπει να «τρέξει» ένα καλό σερί για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ αποχαιρέτισε και τον θεσμό του κυπέλλου πριν από καιρό. Ακόμη και στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι μέτρια και με απολογισμό 2-3-2. Δεν ασχολήθηκε με μεταγραφές. Πλήρης η αποστολή.

Εντός: 2-3-2
Γκολ: 29-31
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΑΪΝΤΖ: Στο 92' είχε κερδίσει το Αμβούργο με 3-2 εκτός έδρας και με αυτό το τρίποντο έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Ίδια φιλοσοφία τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και στα εκτός, έχοντας απόσταση τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στα πέντε φιλικά που έδωσε κατά την περίοδο της προετοιμασίες είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, σκοράροντας σε όλα. Πήρε τον γκολκίπερ Κρέσιτς, τον μέσο Κόο από την Βόλφσμπουργκ και τον επιθετικό Νεντέλεφ από την Μπότεφ. Τιμωρημένος ο φορ Σλίσκοβιτς (2 συμ.).


Εκτός: 3-1-4
Γκολ: 25-31
Τελευταία 5: 2-2-1


Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολος αντίπαλος για την Στουτγάρδη η Μαϊντζ, που μπορεί να σκοράρει ένα γκολ. Το ίδιο όμως και οι γηπεδούχοι. 1,55 το goal/goal στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση