» » » » » » Πάμε στοίχημα Primera Division: Αλλαγή προπονητή στην Μπέτις


Πάμε στοίχημα Primera Division: Αλλαγή προπονητή στην Μπέτις
22.00 ΘΕΛΤΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Προϊστορία: 12-9-10
Πέρυσι: ΘΕΛΤΑ - ΜΠΕΤΙΣ 0-1


ΘΕΛΤΑ: Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, που είχε όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε εκτός έδρας με 1-0, καθώς δέχτηκε γκολ στο 88'. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αδικεί τον εαυτό της στις περισσότερες των περιπτώσεων και γι' αυτό παραμένει χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Σήμερα αντιμετωπίζει την ουραγό Μπέτις και αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδο της συγκέντρωσε εφτά βαθμούς. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία.


Εντός: 2-4-4
Γκολ: 23-32

Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΠΕΤΙΣ: Εδώ δεν κόντραρε άλλες κι' άλλες ομάδες με την φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης θα έδειχνε τα... δόντια της. Ίσα ίσα μάλιστα που διασύρθηκε με 5-0 μέσα στο ίδιο της το σπίτι και παρέμεινε φυσικά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την απομάκρυνση του Γκαρίδο και στην θέση του ήρθε ο Γκαμπριέλ Καλντερόν. Η ομάδα της Σεβίλλης έχει να κερδίσει από τις 29 Σεπτέμβρη και η απόσταση της από θέση παραμονής απέχει πλέον στους οχτώ βαθμούς. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.

Εκτός: 0-2-7
Γκολ: 16-43
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση πάμε στοίχημα: Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορούν να σκοράρουν. Το Goal/goal πληρώνει 1,65 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση