» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς διπλό ο Παναιτωλικός


Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς διπλό ο Παναιτωλικός
Εργοτέλης - Παναιτωλικός: Με νέο προπονητή ο Εργοτέλης και εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Αλλά και ο Παναιτωλικός δείχνει να μην μπορεί μακριά από το Αγρίνιο (0-3-7).


Φενερμπαχτσέ - Κόνιασπορ: Αήττητη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» η Φενερμπαχτσέ (7-2-0). Η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς διπλό η Κόνιασπορ (0-2-6).



Ανζέ - Ντιζόν: Βρήκε και πάλι την φόρμα της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Ανζέ (2-1-0). Goal/goal και over έληξαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς της επικίνδυνης Ντιζόν.



Οσέρ - Λανς: Δύο διαδοχικές ισοπαλίες για την Οσέρ, που στο γήπεδο της παραμένει αήττητη (6-4-0). Ασταθής η Λανς και ικανή για όλα. Αμφίρροπο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Κροτόνε - Σιένα: Η Κροτόνε μετρά έξι σερί εντός έδρας goal/goal. Δύσκολα ξεφεύγει από την ισοπαλία εκτός έδρας η Σιένα (2-7-1).


Σκάνθορπ - Φλίτγουντ: Η Σκάνθορπ δεν έχει δεχτεί γκολ για τέσσερα σερί εντός έδρας ματς. Σε καλή κατάσταση όμως και η Φλίτγουντ με τρεις κολλητές νίκες.



Νταντί Γ. - Σεντ Τζόνστον: 15 τέρματα στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί η ντεφορμέ Νταντί Γιουνάιτεντ. Αντιθέτως η Σεντ Τζόνστον συγκέντρωσε εφτά βαθμούς στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές.

Σοσιεδάδ - Έλτσε: Μόλις μια φορά έχει γνωρίσει την ήττα σε εντός έδρας ματς η Σοσιεδάδ (6-2-1). Μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα η Έλτσε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση