» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Μονόδρομος για Σοσιεδάδ


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Μονόδρομος για Σοσιεδάδ
23.00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΕΛΤΣΕ

Προϊστορία: 2-3-2
Πέρυσι: -


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: H διαφορά δύο κατηγοριών ήταν εμφανή και η Σοσιεδάδ κέρδισε με 3-1 την Σανταντέρ στον πρώτο προημιτελικό για το κύπελλο. Νωρίς ο Γκονζάλες στο 4' και στο 24' έκανε το 2-0 και ο Βέλα σημείωσε το τρίτο γκολ των Βάσκων στο 62'. Νωρίτερα, η ομάδα του Αρασάτε αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Χετάφε εκτός έδρας, καθώς τα δύο τέρματα του Αγκιρέτσε (4', 16') δεν στάθηκαν αρκετά. Έτσι παρέμεινε για δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και η τετράδα δείχνει να απομακρύνεται. Τραυματίας ο μέσος Ελουστόντο (11 συμ.). Σταθερά εκτός εδώ και καιρό ο μέσος Γκρανέρο (3 συμ.).


Εντός: 6-2-1
Γκολ: 38-30
Τελευταία 5: 3-1-1



ΕΛΤΣΕ: Η αυστηρή αποβολή και πέναλτι ποδοσφαιριστή της Βαγιεκάνο την βοήθησε στο έπακρο να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές που είχε μόλις έναν βαθμό. Ο Αλμπακάρ ευστόχησε στο πέναλτι και «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ του Μαρκές στο 79'. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν ότι χρειαζόταν η Έλτσε, η οποία έβγαλε είναι αλήθεια δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό συνεχίζεται με την δύσκολη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση στο «Ανοέτα». Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του δεξιού μπακ Σουάρες (15 συμ.).

Εκτός: 2-3-4
Γκολ: 19-28

Τελευταία 5: 1-1-3


Προγνωστικά στοίχημα: Η Σοσιεδάδ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μην χάσει το «τρένο» της τετράδας. Ο άσος πληρώνει 1,51 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση