» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Μονόδρομος για Ντόρτμουντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Μονόδρομος για Ντόρτμουντ
Μπεσίκτας - Ερσίγεσπορ: Μόλις μια φορά κέρδισε στις έξι πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Μπεσίκτας. Απογοητευτική πάντως η Ερσίγεσπορ και έξι απανωτές ήττες.


Ανζέ - Σερκλ Μπαστιά: Ανέβηκε δεύτερη με τους εφτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Ανζέ. Τέσσερις πόντους συγκέντρωσε η ουραγός Σερκλ Μπαστιά, που τρέχει να προλάβει.



Καέν - Τρουά: Τρία σερί over και goal/goal για την Καέν. Over έληξαν και τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Τρουά ανεξαρτήτως διοργάνωσης.



Σατορού - Οσέρ: Τρεις κολλητές ήττες για την αποκαρδιωτική Σατορού. Ούτε ένα διπλό εκτός έδρας η Οσέρ (0-4-6).


Κλερμόν - Αρλ: Under εμφάνισε στα εφτά από τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια η Κλερμόν. Με 13 γκολ παθητικό η Αρλ διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Ντιζόν - Μπρεστ: Δύσκολα αφήνει βαθμούς μπροστά στο κοινό της η Ντιζόν (7-2-1). Τις εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη έφτασε η Μπρεστ.


Ιστρ - Κρετεϊγ: Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει δεχτεί η Ιστρ (39).

Νιμ - Τουρ: Μόλις ένα τρίποντα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές η Νιμ. Μια νίκη και μια ήττα για την Τουρ, που σήμερα πάντως είναι σειρά για να χάσει.

Νιόρ - Μετς: Τέσσερις σερί νίκη για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τη Νιόρ. Χωρίς τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μετς, που παραμένει ωστόσο πρωτοπόρος.


Φέγενορντ - Φίτεσε: Ήττα σοκ από την μέχρι πριν λίγο ουραγό Ντεν Χάαγκ υπέστη η Φέγενορντ. Η Φίτεσε έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από κάθε άλλη ομάδα της Ολλανδίας (6-3-2).


Λιρς - Άντερλεχτ: Φορμαρισμένη η Λιρς στα τρία τελευταία της παιχνίδια (2-1-0). Ήδη τέσσερις ήττες έχει γνωρίσει μακριά από το γήπεδο της η Άντερλεχτ (6-1-4).


Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό: Από γκέλα προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να ξεσπάσει. Αρκετές ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Μπορντό (2-6-2).


Μπράουνσβαϊγκ - Ντόρτμουντ: Ανέπαφη διατήρησε την εστία της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ. Μακριά από τη νίκη για τέσσερα ματς παραμένει η Ντόρτμουντ.

Αβελίνο - Λατίνα: Η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της Serie B είναι η Αβελίνο (8-2-1). Δύο σερί τρίποντα μετράει πάντως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Λατίνα.


Σάουθεντ - Νιούπορτ: Έξι αγωνιστικές αήττητη μετρά η φορμαρισμένη Σάουθεντ. Δύσκολα πάντως χάνει και η Νιούπορτ.

Εστορίλ - Αρούκα: Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Εστορίλ με την Αρούκα να είναι ανεβασμένη και να σκοράρει συνεχώς.

Γρανάδα - Θέλτα: No goal έληξαν οι τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Γρανάδα. Απρόβλεπτη η Θέλτα και ειδικά εκτός έδρας (3-0-7). Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση