» » » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Κυνηγάει σταθερά η Τσέλσι


Πάμε στοίχημα Premier League: Κυνηγάει σταθερά η Τσέλσι
21:45 ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 36-17-33
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 0-3

ΤΣΕΛΣΙ: Με σβηστές μηχανές πέρασε τον σκόπελο της Στόουκ, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 με γκολ του Όσκαρ στο 27’. Στο πρωτάθλημα είχε πάρει δίκαια το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, χάρη σε χατ-τρικ του Σαμουέλ Ετό’ο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι φεύγει το καλοκαίρι. Συνολικά μετράει 7 νίκες σε πρωτάθλημα (5) και κύπελλο (2), στη βαθμολογία ακολουθεί κατά πόδας Σίτι και Άρσεναλ στο κυνήγι του τίτλου με -1 και -2 αντίστοιχα. Έχει κρατήσει το μηδέν στα 6 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μαζί με την Έβερτον έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (20 συμμ.). Αήττητη στις 8 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ (7-1-0). Over τα 5 από τα 6 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Τόρρες (1 συμμ./4 γκ.).


Εντός: 10-1-0
Γκολ: 25-9
Τελευταία 5: 5-0-0


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Έχει να αγωνιστεί από τις 21 Ιανουαρίου και τον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Σίτι, ο οποίος ήταν τυπική διαδικασία, μετά το βαρύ 6-0 του πρώτου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ακόμα μια κακή εντός έδρας εμφάνιση και ήττα με 1-3 από τη Νιούκαστλ, που τη διατήρησε εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη σωτηρία. Ταλανίζεται από απουσίες, ειδικά αμυντικά, με τη διοίκηση ωστόσο να αποφασίζει την ενδυνάμωση στον επιθετικό τομέα, φέρνοντας δανεικούς τους Ιταλούς Νοτσερίνο (Μίλαν) και Μποριέλο (Ρόμα). Εκτός ο αριστερό μπακ ΜακΚάρτνεϊ (9 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Ριντ (10 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Ντιαμέ (21 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Τζο Κόουλ (14 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Βαζ Τε (7 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ντεμέλ (18 συμμ.) και ο βασικός αριστερός μπακ Ο’Μπράιεν (15 συμμ.).

Εκτός: 3-6-9
Γκολ: 9-14
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πολλά τα προβλήματα για τη Γουέστ Χαμ στον ανασταλτικό κομμάτι, η οποία θα έχει και πάλι απουσίες. Ευκαιρία για να ξεμπουκώσουν οι επιθετικοί της. Η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να ψάξει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται. Over στο 1.50 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση