» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Μπαίνει με φόρα η Μπάγερν


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Μπαίνει με φόρα η Μπάγερν
21.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Προϊστορία: 20-27-46
Πέρυσι: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΑΓΕΡΝ 3-4

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Με «όπλο» την πανίσχυρη της έδρα (8-1-0) κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, περνώντας μάλιστα και τη Ντόρτμουντ. Στο τελευταίο της ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ με τέρματα των Ράφαελ (59') και Αράνγκο (64'), ενώ στα πέντε φιλικά που έδωσε κατά το διάστημα της διακοπής είχε απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες ο αμυντικός Στραντσλ (16 συμ./1 γκολ) και ο μέσος Κορμπ (8 συμ.). Τραυματίες οι αμυντικοί Γιάντσκε (17 συμ.), Μπρούβερς (5 συμ.).



Εντός: 8-1-0
Γκολ: 35-19
Τελευταία 5: 3-2-0


ΜΠΑΓΕΡΝ: Κάνει πλάκα στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας απολογισμό (14-2-0) και φυσικά είναι με διαφορά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κατέκτησε εύκολα το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, ενώ στα τρία φιλικά που έδωσε, κέρδισε τα δύο και στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με 3-0 από την Σάλτσμπουργκ. Στα μεταγραφικά θα ενισχυθεί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στην γραμμή κρούσης. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και διαθέτει την καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα. Τιμωρημένος ο φορ Μάντζουκιτς (16 συμ./10 γκολ). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες της.

Εκτός: 5-2-0
Γκολ: 42-8
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αποτελεί στοίχημα για την Μπάγερν να σπάσει το εντός έδρας αήττητο της Γκλάντμπαχ και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει. Στο 1,40 το διπλό από την mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση