» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Serie A: Εκ νέου στο «Ολίμπικο» η Γιουβέντους


Προβλέψεις στοίχημα Serie A: Εκ νέου στο «Ολίμπικο» η Γιουβέντους
19.00 ΝΑΠΟΛΙ - ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία: 9-1-5
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ - ΚΙΕΒΟ 1-0


ΝΑΠΟΛΙ: Έχασε τη νίκη στην εκπνοή στο εκτός έδρας ματς με την Μπολόνια (2-2). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37', όμως γύρισε το παιχνίδι με πέναλτι του Ιγκουαϊν στο 62' και ωραίο τέρμα του Καγιεχόν στο 80'. Και παρότι από το 84' είχε αριθμητική υπεροχή, δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μπιάνκι στο 90', ποδοσφαιριστή που σημείωσε και το πρώτο γκολ της Μπολόνια. Έτσι άφησε την δεύτερη Ρόμα να ξεφύγει στους τέσσερις βαθμούς, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί ο εντός έδρας προημιτελικός κυπέλλου με την Λάτσιο. Τιμωρημένος ο στόπερ Φερνάντες (12 συμ.). Εκτός οι μπακ Μέστο (6 συμ.), Ζούνιγκα (4 συμ.) και ο μέσος Μπεχράμι (14 συμ.).



Εντός: 7-2-1
Γκολ: 43-22
Τελευταία 5: 3-2-0


ΚΙΕΒΟ: Άξια της μοίρα της. Υποδέχτηκε στην Βερόνα την Πάρμα και προηγήθηκε με τον Παλόσκι στο 15'. Η ισοφάριση ήταν άμεση στο 27' και στο τέλος δεν κατάφερε να διατηρήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, δεχόμενη την ισοφάριση το γκολ της ήττας 1-2 στο 93'. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Κιέβο, που είναι ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες στην τρίτη από το τέλος θέση της βαθμολογίας, ενώ σήμερα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή στο «Σαν Πάολο». Πάντως έχει πλήρης αποστολή.


Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 15-26
Τελευταία 5: 0-2-3


Προβλέψεις στοίχημα: Η Νάπολι θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να βάλει γκολ από νωρίς. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό και 1,90 στον Stoiximan.




21.45 ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία: 13-11-21
Πέρυσι: ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-2

ΛΑΤΣΙΟ: Εκπληκτικό διπλό στο «Φρίουλι». Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 8', αλλά και δέχτηκε κόκκινη κάρτα ο Ονάζι στο 54', τα καλά για την Λάτσιο ήρθαν στην συνέχεια. Ισοφάρισε στο 58' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καντρέβα και δεν πτοήθηκε από το γκολ του Μπαντού λίγα λεπτά αργότερα. Βρήκε άλλα δύο τέρματα με αυτογκόλ του Λατσάρι στο 82' και Ερνάνες στο 90' για να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2. Επί των ημερών Έντι Ρεϊα, η ομάδα της Ρώμης έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ πολύ σημαντική είναι η αναμέτρηση και με τη Νάπολι την Τετάρτη που ακολουθεί για το κύπελλο. Τιμωρημένοι ο μέσος Ονάζι (17 συμ.) και ο χαφ Λούλιτς (15 συμ./2 γκολ). Εκτός και ο μέσος Έντερσον (15 συμ./1 γκολ).

Εντός: 6-1-2
Γκολ: 26-28
Τελευταία 5: 3-1-1


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Είχε παθητικό ρόλο στον νοκ άουτ ημιτελικό με την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και γνώρισε απολύτως δίκαια την ήττα με 1-0. Σχεδόν ακίνδυνη και χωρίς καμιά μεγάλη ευκαιρία αποχαιρέτισε πρόωρα τον θεσμό. Σε επίπεδο Serie A πάντως μετρά 12 σερί νίκες, σπάζοντας τα κοντέρ και έχοντας καλή διαφορά από την Ρόμα που ακολουθεί. Έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και συνολικό απολογισμό 18-1-1. Τιμωρημένος ο στόπερ Κιελίνι (18 συμ./2 γκολ). Χάλασε τελικά η «τράμπα» Βούτσινιτς-Γκουαρίν.


Εκτός: 8-1-1
Γκολ: 50-14
Τελευταία 5: 5-0-0


Προβλέψεις στοίχημα: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Γιουβέντους όμως είναι δύσκολο να έχει νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο ίδιο γήπεδο μέσα σε λίγες ημέρες. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 1,75 στην mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση