» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Αμφίρροπο ματς στο Αμβούργο


Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Αμφίρροπο ματς στο Αμβούργο
16.30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Προϊστορία: 22-8-12
Πέρυσι: -


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Η Βέρντερ Βρέμης καλείται να αφήσει πίσω της τον κακό πρώτο γύρο και να πάρει κάποιες νίκες για να μην μπλέξει με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πάντως πριν την διακοπή έκλεισε με μια σπουδαία εντός έδρας νίκη, κερδίζοντας 1-0 την Λεβερκούζεν με γκολ του Γκαρσία στο 74'. Έδωσε δύο σημαντικά φιλικά, όπου αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Στεάουα και ηττήθηκε 1-0 από τη Ναϊμέγκεν. Σίγουρος απόντας ο δεξιός μπακ Φριτς (13 συμ.).



Εντός: 3-2-3
Γκολ: 22-37

Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Ιδανικά αποχαιρέτισε το 2013 και η Μπράουνσβαϊγκ. Η ουραγός της Μπουντεσλίγκα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κέρδισε με 1-0 την Χόφενχαϊμ χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερλ στο 29'. Είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες για τη νεοφώτιστη ομάδα, που εκτός έδρας έχει πανηγυρίζει μόλις ένα διπλό (1-1-6). Μέτρια εικόνα και στα φιλικά που έδωσε κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ενώ και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Πέρτελ (9 συμ.). Τραυματίες οι μέσοι Βράντσιτς (6 συμ.), Καλιγκιούρι (10 συμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Ερλ (10 συμ./2 γκολ), Κρούπκε (11 συμ.).


Εκτός: 1-1-6
Γκολ: 10-32

Τελευταία 5: 1-0-4


Προγνωστικά στοίχημα: Αδύναμη εκτός έδρας η Μπράουνσβαϊγκ και η Βέρντερ Βρέμης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και ο άσος πληρώνει 1,85 στον Stoiximan.




18.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 34-22-34
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΑΛΚΕ 3-1


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Είχε αγωνιστική βελτίωση στις πρώτες ημέρες του Φαν Μάρβαϊκ στον πάγκο της, όμως τα αμυντικά λάθη δεν διορθώθηκαν ποτέ και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν. Ολοκλήρωσε μάλιστα το 2013 με τρεις ήττες, ενώ είναι μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Η εστία της έχει παραβιαστεί 38 φορές και ξεκινά τον δεύτερο γύρο κατευθείαν με τα δύσκολα. Ήρθαν με την μορφή δανεισμού οι μέσοι Μπουϊ από Γιουβέντους και Όλα Τζον από Μπενφίκα. Χάνει την σεζόν λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Μπάιστερ (16 συμ./5 γκολ). Τιμωρημένος ο μέσος Ρινκόν (9 συμ.), θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού ο στόπερ Τζουρού (12 συμ.), ο μέσος Αρσλάν (16 συμ./1 γκολ) και ο βασικός γκολκίπερ Άντλερ (15 συμ.).


Εντός: 2-1-5
Γκολ: 33-38

Τελευταία 5: 1-1-3


ΣΑΛΚΕ: Συνεχίζει με τον Γενς Κέλερ στο τιμόνι της αν και στον μόνο θεσμό που τα πήγε καλά είναι στο Champions League. Στο πρωτάθλημα κυνηγά να μπει στην πρώτη τετράδα, όμως για την ώρα έχει αρκετές ομάδες από πάνω της. Δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο στα φιλικά, ενώ στα μεταγραφικά αξίζει να σημειωθεί ότι θα ενισχυθεί από το καλοκαίρι με τον παιχταρά της Λεβερκούζεν Σίντνεϊ Σαμ, με τους δύο συλλόγους να τα βρίσκουν στα 17 εκατομμύρια ευρώ. Συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Ντράξλερ (14 συμ./1 γκολ), Χέγκερ (7 συμ./2 γκολ), Κλέμενς (11 συμ.) και ο αριστερός μπακ Αόγκο (10 συμ.).


Εκτός: 3-3-3
Γκολ: 32-28

Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απρόβλεπτες ομάδες. Μπορούν όμως να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Το goal/goal δίνεται 1,47 από τη Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση