Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεσπά η Μπαρτσελόνα
Αλμερία - Χετάφε: 10 γκολ δέχτηκε στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Αλμερία. Δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές η Χετάφε.


Καμπούρ - Χέρενφεν: Με νίκη ξεκίνησε το 2014 η Καμπούρ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, όμως το νέο εντός έδρας παιχνίδι της είναι πολύ πιο δύσκολο. Η Χέρενφεν σκοράρει συνεχώς και προέρχεται από οχτώ διαδοχικά goal/goal.

Φίτεσε - Ναϊμέγκεν: Στην κορυφή η τρομερή Φίτεσε, παρέα με τον Άγιαξ. Η Ναϊμέγκεν μαζί με την Καμπούρ είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς εκτός έδρας νίκη ακόμη.



Βερόνα - Ρόμα: Δύο σερί ήττες για την Βερόνα χωρίς να σκοράρει. Η Ρόμα μετρά έξι διαδοχικά no goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Σίβασπορ - Καϊσέρισπορ: Ευχάριστη έκπληξη για τον πρώτο γύρο ήταν η Σίβασπορ (9-2-6). Αντιθέτως η Καϊσέρισπορ καλείται να ξεφύγει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.


Λιόν - Εβιάν: Στα καλύτερα της η Λιόν με φόρμα 3-3-0 στα έξι τελευταία για το Σαμπιονά. Αντιθέτως η Εβιάν μετρά μόλις ένα τρίποντο στις εννιά πιο πρόσφατες αγωνιστικές.


Λεβαδειακός - Άρης: Αποκλειστικά στην έδρα του στηρίζεται ο Λεβαδειακός, έχοντας ρεκόρ (6-1-2). Άλλος ένας τελικός για τον Άρη, που παραμένει μόνο με δύο νίκες στο πρωτάθλημα (2-6-12).


Γκενκ - Γάνδη: Οι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες του Βελγίου. Η Γκενκ μετρά πέντε σερί ήττες και η Γάνδη τέσσερις.


Γκρόνινγκεν - Τβέντε: Η Γκρόνινγκεν δέχτηκε γκολ και στα πέντε πιο πρόσφατα της παιχνίδια και η Τβέντε σκοράρει για 15 σερί αγωνιστικές.


Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Άγιαξ: Σπάνια κρατά η άμυνα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και ο πρωτοπόρος Άγιαξ μετρά εφτά σερί τρίποντα.


Ελαζίγκσπορ - Ακισάρσπορ: Μόνο ένα ισόπαλο αποτέλεσμα έχει φέρει μέχρι στιγμής η Ελαζίγκσπορ (4-1-12). Έχει ξεφύγει ήδη 12 πόντους από την γραμμή του υποβιβασμού η εξαιρετική Ακισάρσπορ.

Κάλιαρι - Μίλαν: 0-4-6 για την Μίλαν στα 10 τελευταία στην Σαρδηνία. Τελευταίος άσος για την Κάλιαρι το 1998.


Ίντερ - Κατάνια: Μόλις ένα τρίποντο στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές για την Ίντερ. Ούτε βαθμό εκτός έδρας φέτος η Κατάνια (0-0-10).


Λιβόρνο - Σασσουόλο: Με νέο προπονητή η Λιβόρνο και με πέντε σερί ήττες. 1-0-5 η φόρμα της Σασσουόλο στα έξι πιο πρόσφατα.


Πάρμα - Ουντινέζε: Αήττητη για εννιά αγωνιστικές η Πάρμα και τρεις σερί νίκες. Τρεις διαδοχικές ήττες για την Ουντινέζε, που προέρχεται όμως από το διπλό στην έδρα της Μίλαν για το κύπελλο.


Τορίνο - Αταλάντα: Στο -3 από θέση Ευρώπης η σοβαρή Τορίνο. Δύο διαδοχικές νίκες για την Αταλάντα, που δεν είναι καλή όμως εκτός έδρας (1-1-8).


Σαμπντόρια - Μπολόνια: Τέσσερις σερί άσοι για την Σαμπντόρια με αντίπαλο την Μπολόνια, που προέρχεται από δύο κολλητές ισοπαλίες.


Ερσίγεσπορ - Αντάλιασπορ: Πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα μετρούσε πριν την διακοπή η ουραγός Ερσίγεσπορ. Πάντως και η Αντάλιασπορ είχε χάσει τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.



Βέρντερ Βρέμης - Μπράουνβαϊγκ: Στην τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο η Βέρντερ Βρέμης είχε κερδίσει εντός έδρας την Λεβερκούζεν με 1-0! Η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ έχει σκοράρει τα λιγότερα γκολ της Μπουντεσλίγκα (10).


Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Τρεις σερί νίκες και έξι αγωνιστικές αήττητος στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης. Δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΟΦΗ, μετά το διπλό στον Πλατανιά την περασμένη Δευτέρα.

ΠΑΟΚ - Βέροια: Από την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ο ΠΑΟΚ και θέλει να ξεσπάσει. Μόλις ένα διπλό μέχρι στιγμής η Βέροια (1-4-5).

Εργοτέλης - Παναιτωλικός: Εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Εργοτέλης, ωστόσο εκτός έδρας ο Παναιτωλικός είναι σχεδόν ακίνδυνος (0-3-7).


Μπορντό - Σεντ Ετιέν: Προβληματίζει και πάλι η Μπορντό, αφού έχασε τα δύο τελευταία της παιχνίδια και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αντιθέτως η Σεντ Ετιέν μετρά 4-1-0 στα πέντε τελευταία.

Οσασούνα - Μπιλμπάο: Για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν η Οσασούνα διατηρείται για πέντε αγωνιστικές αήττητη. Εντός έδρας «πετάει» η Μπιλμπάο, όμως εκτός δεν είναι να την εμπιστεύεσαι (3-1-5).


Αμβούργο - Σάλκε: Τραγικός πρώτος γύρος για το Αμβούργο, που με 38 γκολ έχει μαζί με την Χόφενχαϊμ την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Αφερέγγυα μακριά από το γήπεδο της η Σάλκε (3-3-3).


Άντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ: Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην δεύτερη θέση, με την Άντερλεχτ να προέρχεται από ήττα και την Κλαμπ Μπριζ να έχει πάρει μόνο έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Γκαζιάντεπσπορ - Γαλατάσαραϊ: Πολλά προβλήματα στην Γκαζιάντεπσπορ και δύσκολα να αντέξει. Θα γίνει προσπάθεια από την Γαλατάσαραϊ να μαζέψει την διαφορά από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ, που αυτή την στιγμή είναι στους οχτώ βαθμούς.

Ξάνθη - Ολυμπιακός: 0-1-3 μετρά στα τέσσερα τελευταία ματς η ντεφορμέ Ξάνθη. Μόλις δύο απώλειες έχει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (18-2-0).


Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μ: No goal έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Βαγιεκάνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά εξακολουθεί να είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Φιορεντίνα - Τζένοα: 10-5-0 στα 15 τελευταία για την Φιορεντίνα. Τελευταίο διπλό για την Τζένοα στο «Αρτέμιο Φράνκι» το 1977!



Μονακό - Μαρσέιγ: Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι η Μοναχό γνώρισε την ήττα. Ωστόσο και η Μαρσέιγ πρέπει να ξεπεράσει τον εντός έδρας αποκλεισμό από τη Νις και κυρίως το σκορ 4-5!


Μπαρτσελόνα - Μάλαγα: Δύο σερί ισοπαλίες για την Μπαρτσελόνα, που θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Μάλαγα, που ως γνωστόν φέτος είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση