» » » » » » Πάμε στοίχημα Ligue 1: Χωρίς περιθώρια η Παρί Σεν Ζερμέν


Πάμε στοίχημα Ligue 1: Χωρίς περιθώρια η Παρί Σεν Ζερμέν
21.30 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 13-12-18
Πέρυσι: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ 0-0


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μέτρια εμφάνιση στην έξοδο που είχε το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Γκινκάμπ, όπου έμεινε στο 1-1. Μάλιστα χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ στο 84' για να «ξυπνήσει» και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Άλεξ. Έτσι επέτρεψε την Μονακό να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς διαφορά και πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Η ομάδα του Μπλαν σκοράρει 52 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει την καλύτερη επίδοση στο Σαμπιονά. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μπακ Τζαλέ (8 συμ.), ο μέσος Ραμπιό (17 συμ./1 γκολ) και ο μεσοεπιθετικός Λαβέτσι (16 συμ./3 γκολ).



Εντός: 8-3-0
Γκολ: 52-15
Τελευταία 5: 3-2-0


ΜΠΟΡΝΤΟ: Παρότι είχε απουσίες στο επιθετικό κομμάτι κατάφερε να κερδίσει το δύσκολο εντός έδρας ματς με την Σεντ Ετιέν 2-0. Το τέρμα του Τραορέ στο 41' έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε νωρίς και με το γκολ του Μπεν Καλφαλά στο 52'. Επέστρεψε έτσι στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές και πλησίασε εκ νέου στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Πλανούς (9 συμ.), ο μέσος Ομπράνιακ (21 συμ./4 γκολ) και ο πρώτος σκόρερ Ντιαμπατέ (15 συμ./7 γκολ).

Εκτός: 2-6-2
Γκολ: 29-23

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ανάγκη για μια πειστική εμφάνιση και θα επιδιώξει να «καθαρίσει» τον αγώνα από τα πρώτα 45 λεπτά. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό σε απόδοση 1,72 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση