Στοίχημα Super League: Πρώτη φορά για το 3 x 3 ο ΠΑΟ
15:00 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-1
Α’ γύρος: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-3

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή έκανε η Καλλονή, που πήρε μεγάλο διπλό μέσα στους Ζωσιμάδες με 1-2. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10’ είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος. Τελικά το έκανε στο 67’ με τον Λεοζίνιο και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο 78’ με τον Περόνε. Δεύτερη σερί νίκη, δε της βγήκε η κούραση από τα 120’ που έπαιξε στο κύπελλο μεσοβδόμαδα με τον ΟΦΗ και έτσι αύξησε στους 6 τη διαφορά από την τελευταία τριάδα. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (37). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο (19 συμμ./1 γκ.) και ο κίπερ Σιδεράκης (14 συμμ.). Στην αποστολή τα νέα αποκτήματα Καλτσάς (αμ. χαφ) και Γιορέντε (αρ. μπακ). Λείπουν εδώ και καιρό ο αμυντικός Κριπιντίρης (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (2 συμμ.).


Εντός: 4-1-5
Γκολ: 11-19
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Δεν κατάφερε να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και μετά από δύο σερί νίκες με Άρη και Γιάννινα, έχασε εντός έδρας από τον Αστέρα με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39’, στην επανάληψη ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και ισοφάρισε με τον Πετρόπουλο στο 81’, αλλά στο 93’ δέχτηκε τη χαριστική βολή, από δικό του λάθος. Μόλις η 2η ήττα στα 8 τελευταία, η άλλη από τον Ολυμπιακό. Δείχνει γενικά σε καλή κατάσταση και η διοίκηση θα πρέπει να τρίβει τα χέρια της που έφερε τον Σάντσες, η δουλειά του οποίου φαίνεται. Μόνο σε δύο εκτός έδρας έχει κρατήσει το μηδέν, στα άλλα έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Άλβαρεζ (19 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σόουζα (1 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κόρμπος (18 συμμ./5 γκ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Εγκόν (10 συμμ.), όπως και ο νεοαποκτηθείς μέσος Κουκ (1 συμμ.).

Εκτός: 1-2-6
Γκολ: 7-15
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Ανεβασμένες αμφότερες. Πιθανή η μοιρασιά στο ΟΑΚΑ, παρότι δεν το συνηθίζει η Καλλονή (μόλις μία ισοπαλία). Χ στο 3.06 (Championsbet).



17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2003): 6-3-5
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για τον Ατρόμητο, που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη στο Βικελίδης. Ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, είχε και δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη βρήκε απέναντί του τον εξαιρετικό Διούδη, που κράτησε μόνος του τους Θεσσαλονικείς. Αήττητος για 9η αγωνιστική (5-4-0), αλλά με τις με τις μαζεμένες ισοπαλίες τελευταία είδε τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάζει στον ένα βαθμό από την τρίτη θέση. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (6-4-0). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (14). Μαζί με το ματς για το κύπελλο (2-0 τον Παναιτωλικό), έχει κρατήσει το μηδέν στα 4 τελευταία παιχνίδια του. Αήττητος τις 6 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα (5-1-0). Είχε χάσει μόνο στο κύπελλο το 2010. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 6-4-0
Γκολ: 18-5
Τελευταία 5: 2-3-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Η ήττα από την Καλλονή ήταν η σταγόνα το τέλος για τον Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της ομάδας, μετά από 2,5 μήνες που έκατσε στον πάγκο. Από εκεί που γλυκοκοιτούσε την πεντάδα, τώρα πλέον πρέπει να φυλάει τα νώτα του, αφού πλησίασε στους 4 από την τελευταία τριάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι του, αν και προηγήθηκε της Καλλονής μόλις στο 10’ (Ακόστα), έδειξε να μην προσπαθεί και οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι με γκολ στο 67’ και 78’. 4-0-7 το ρεκόρ του Τσιώλη, 7 ήττες στα 9 τελευταία. Διακαής πόθος του προέδρου Χριστοβασίλη είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, που οδήγησε πέρυσι την ομάδα στα πλέι-οφ. Δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο στην Ταβρίγια, που δύσκολα θα το σπάσει φέτος. Επικρατέστερος σε αυτή την περίπτωση ο Γιάννης Πετράκης, που άφησε πρόσφατα τον Εργοτέλη. Πολλά πράγματα δε λειτουργούν καλά στην ομάδα, περισσότερο όμως φαίνεται η απουσία των Ντε Βισέντι, Τσάβες, που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Υπηρεσιακό δίδυμο από το τεχνικό τιμ σήμερα στον πάγκο. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 9 εξόδους (0-2-7), η δεύτερη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Under τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο, 7 από αυτά ήταν no goal. Εκτός ο αμυντικός μέσος Λίλα (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι μεσοεπιθετικοί Βίλα (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Σονγκό (3 συμμ.) και ο επιθετικός Βισέντο (5 συμμ.).

Εκτός: 0-2-7
Γκολ: 8-21
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Με πολλά προβλήματα ο ΠΑΣ στο Περιστέρι. Λογικά τόσα χαμηλά ο άσος (1.40 Novibet). Εξίσου πιθανό η νίκη να συνοδευτεί με μηδέν παθητικό. Στο 1.89 ο συνδυασμός των δύο σημείων.



19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-3
Α’ γύρος: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πειστική εμφάνιση στη Βέροια, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έδωσε τα δύο πρώτα γκολ σε Κλωναρίδη (2’), Ατζαγκούν (34’) και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του με πάσο του Νάνο στο 68’. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τραβηγμένο πέναλτι στο 10’. Τέταρτη νίκη στα 5 τελευταία, με τις δύο ισοπαλίες του Ατρόμητου, τον πλησίασε στον ένα βαθμό. Καλή εμφάνιση μετά από δύο μέτριες προς το κακό εμφανίσεις με Παναιτωλικό (0-1) και Πανιώνιο (1-0), που είχε… «μπάρμπα στην Κορώνη» στην επανάληψη. Δεν έχει κερδίσει τρεις σερί φορές φέτος στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά συνέβη πριν από 11 μήνες. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τον Πλατανιά σε 5 αναμετρήσεις για κύπελλο και πρωτάθλημα (1-1-3). 2-3 γκολ 3 από αυτά, άλλα τόσα τα under και τα γκολ-γκολ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κουτρουμπής (13 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός χαφ Μέντες (16 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μουζακίτης (2 συμμ.). Ατομικό για τον Πέτριτς, που ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Εντός: 6-1-3
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 4-0-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του φέτος και έχασε εύκολα στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ εντός έδρας με 0-2. Δεύτερη σερί ήττα, που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Είχε την κατοχή, αλλά όχι σωστή τακτική, με τον Αναστόπουλο να δηλώνει απογοητευμένος. Δεν άλλαξαν πολλά στη βαθμολογία, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης, στο -1 από τη σωτηρία. Μαζί με άλλες 3 ομάδες, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (18). Πήρε τον αριστερό μπακ Ζαραδούκα, ο οποίος δε θα είναι έτοιμος για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες. Εκτός ο δεξιοί μπακ Ζουμπουλάκης, Θέρρα και ο επιθετικός Ναζλίδης (7 συμμ./4 γκ.). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μενδρινός (3 συμμ.).

Εκτός: 1-2-7
Γκολ: 5-17
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός βγάζει αστάθεια στις εμφανίσεις του, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα για να πετύχει την τρίτη σερί του νίκη και να σταματήσει την κακή παράδοση με τον Πλατανιά. Ακόμα ένας χαμηλός άσος (1.45 Meridianbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση