» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερη η Παρί Σεν Ζερμέν


Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερη η Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα: H Μάντσεστερ Σίτι έχει την πιο παραγωγική επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ με 68 γκολ σε 25 αγωνιστικές. Στις έξι τελευταίες σεζόν έφτασε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης η Μπαρτσελόνα.

Λεβερκούζεν - Παρί Σεν Ζερμέν: Αφελής αμυντικά τελευταία η Λεβερκούζεν και δέχεται γκολ από τον οποιοδήποτε. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ανώτερη και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Γερμανία.




Γουίγκαν - Μπάρνσλεϊ: Στο -7 από την εξάδα η Γουίγκαν και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Μπάρνσλεϊ.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Ντέρμπι: No goal έληξαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ανώτερη η Ντέρμπι και πέντε αγωνιστικές αήττητη.


Γέοβιλ - Γουότφορντ: Ουραγός η Γέοβιλ και εφτά βαθμούς μακριά από την παραμονή. Φορμαρίστηκε η Γουότφορντ (3-1-0) και είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Κρόουλι - Τρανμίρ: Από δύο σερί 2-2 προέρχεται η Κρόουλι. Κάνει ζημιές εκτός έδρας η Τρανμίρ (5-3-8).


Λέιτον Όριεντ - Στίβενεϊτζ: Έπεσε από την κορυφή η Λέιτον Όριεντ, καθώς μετράει 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία. Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η απέναντι στην ουραγό Στίβενεϊτζ.

Κόβεντρι - Καρλάιλ: Την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 57 γκολ ενεργητικό η Κόβεντρι. Από σερί ηττών στους εκτός έδρας αγώνων προέρχεται η Καρλάιλ.



ΜΚ Ντονς - Πρέστον: Δύο σερί τρίποντα για την ΜΚ Ντονς, που παραμένει μακριά όμως από τα πλέι οφ. Δεν χάνει πάντως εδώ και πέντε αγωνιστικές η Πρέστον.


Μπράντφορντ - Πορτ Βεϊλ: Μαζί με την Μπρίστολ Σίτι η Μπράντφορντ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας (7-14-9). Τις αποφεύγει πάντως εκτός έδρας η Πορτ Βεϊλ (5-1-9).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση