» » » » » » Πάμε Στοίχημα Champions League: Λεβερκούζεν - Παρι Σεν Ζερμέν


Πάμε Στοίχημα Champions League: Λεβερκούζεν - Παρι Σεν Ζερμέν
21:45 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: -

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Βρέθηκε να χάνει από τη Σάλκε στο «Μπάι Αρένα» μετά από λάθος του Μπέντερ, ο οποίος έδωσε τη μπάλα στον Γκορέτζκα στο 28’. Ισοφάρισε με αυτογκόλ ύστερα από κόρνερ στο 66’, αλλά τελικά ηττήθηκε δεχόμενη γκολ 8 λεπτά αργότερα. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση της, με την ήττα να φέρνει ακόμα πιο κοντά στη 2η θέση τις Ντόρτμουντ και Σάλκε και να χαλάει ακόμα περισσότερο το κλίμα, μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο από την Καϊζερσλάουτερν στην παράταση (0-0 90’, 0-1 114’) την προηγούμενη Τετάρτη. Βρέθηκε στους «16» χάρη στην εκτός έδρας νίκη της στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην αδιάφορη Σοσιεδάδ, τερματίζοντας 2η, 2 βαθμούς πάνω από Σαχτάρ και πίσω από την 1η Μάν. Γιουν. Εκτός ο εξτρέμ Σίντνεϊ Σαμ (15 συμμ./7 γκ./7 γκ.) και οι επιθετικοί Ντερντιγιόκ (8 συμμ./1 γκ.), Κρούζε (15 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Τελευταία 5: 2-0-3


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της Βαλενσιέν στο Παρκ ντε Πρενς, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε ο Λαβέτσι στο 16’, ο Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε το 2-0 στο 50’ και στην επόμενη φάση με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων έγινε το τελικό 3-0. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά το 1-1 με τη Μονακό και διατήρησε το +5 από τους Μονεγάσκους, παραμένοντας αήττητη για 9η αγωνιστική (6-3-0). Άκρως θετική η κλήρωση για τους Παριζιάνους, που ελπίζουν σε πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους. Στους ομίλους προκρίθηκαν ως πρώτοι μπροστά από Ολυμπιακό, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Εκτός ο δεξιός μπακ Ζαλέ (8 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Καμαρά (4 συμμ.) και ο Καβάνι (21 συμμ./13 γκ.).

Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Προς Χ2 γέρνει το ματς (1.35 Stoiximan), αλλά με τους Γερμανούς να μην κλείνονται και την Παρί με την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά, δεν είναι άσχημο και το over στο 2.00 (Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση