» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Ακόμα ένα κρητικό ντέρμπι για τον Εργοτέλη


Πάμε στοίχημα Super League: Ακόμα ένα κρητικό ντέρμπι για τον Εργοτέλη
19:30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2004): 2-3-6
Α’ γύρος: ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μεταμορφωμένος με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, με εξαίρεση την ήττα από τον Παναιτωλικό, έχει κάνει το 3 στα 3 και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Στο τελευταίο εκτός έδρας με τον Πλατανιά, πιέστηκε στο πρώτο μέρος, αλλά σκόραρε σε κρίσιμο σημείο με τον Διαμαντάκο (44’), ελέγχοντας το δεύτερο μέρος και παίρνοντας δίκαια τη νίκη. Σε καμιά από τις τελευταίες νίκες του δε δέχθηκε γκολ. Μόνο τη Βέροια έχει κερδίσει στα 7 τελευταία εντός (1-3-3). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σαρρής (22 συμμ.), ο αριστερός μπακ Κοιλιάρας (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Αναστασάκος (18 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Μπαμπάμ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Διαμαντάκος (19 συμμ./6 γκ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Καρντόσο (19 συμμ.).


Εντός: 4-4-4
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 3-1-1


ΟΦΗ: Μεσοβδόμαδα διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στον Πανιώνιο, νικώντας με 2-1 στη Νέα Σμύρνη και σφράγισε τη πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου τον περιμένει ο Παναθηναϊκός. Στο πρωτάθλημα επικράτησε του Πανθρακικού με 1-0, χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντα Ντουντού, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (61’). Στο +8 πλέον από τη θέση των μπαράζ. Αήττητος στα 7 τελευταία κόντρα στον Εργοτέλη (4-3-0). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (20). Παρελθόν ο αριστερός μέσος Όγιος (13 συμμ./1 γκ.), που δεν έπεισε. Εκτός ο κίπερ Δασκαλάκης (11 συμμ.), ο αριστερός μπακ Μονιάκης (5 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Φραγκουλάκης (8 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Λαμπρόπουλος (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-3-7
Γκολ:7-21
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Βελτιωμένος ο Εργοτέλης, αλλά δύσκολα να κάνει το 4 στα 4. Πιο σταθερή ομάδα ο ΟΦΗ φέτος, αλλά κουρασμένος από τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση. Η ισοπαλία δε δείχνει να χαλάει καμιά από τις δύο πλευρές. Χ στο 3.00 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση