Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς «φρένα» η Μπάγερν
Άρσεναλ - Μπάγερν: Ανέκτησε το ηθικό της η Άρσεναλ με τη νίκη κυπέλλου επί της Λίβερπουλ με 2-1. Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Μπάγερν, που στην Μπουντεσλίγκα μετράει 13 σερί νίκες.


Μίλαν - Ατλέτικο Μ.: Με «όπλο» την εμπειρία θα παραταχτεί η Μίλαν, καθώς φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει ανώτερη και είναι πρωτοπόρος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.




Νότιγχαμ - Λέστερ: 13 αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Νότιγχαμ. Αλλά και η Λέστερ είναι η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ και με διαφορά. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.


Τζίλιγχαμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ασταθής η Τζίλιγχαμ, που μια κερδίζει και μια χάνει. Επιτέλους κέρδισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης.


Κίλμες - Κολόν Σάντα Φε: Με δύο σερί ήττες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Κίλμες χωρίς μάλιστα να σκοράρει. 2/2 no goal μετρά η Κολόν Σάντα Φε.


Αρχεντίνος Τζ. - Σαν Λορέντζο: Στηρίζει πολλά στο γήπεδο της η Αρχεντίνος Τζούνιορ. No goal και under τα δύο πρώτα παιχνίδια της πρωταθλήτριας Σαν Λορέντζο.


Εστουδιάντες - Λανούς: 2/2 νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) η Εστουδιάντες. Πέντε γκολ δέχτηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Λανούς.


Ρίβερ Πλέιτ - Γοδόι Κρουζ: Σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ματς η Ρίβερ Πλέιτ. Ικανή για όλα η Γοδόι Κρουζ, η οποία πάντως εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση