» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
21:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: -

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Πήρε την εκδίκηση της για την ήττα στο πρωτάθλημα από την Τσέλσι προ λίγων ημερών, κερδίζοντας της αυτή τη φορά στην έδρα της με 2-0. Άνετη η επικράτηση, δείχνοντας τις ορέξεις της από νωρίς και παίρνοντας προβάδισμα στο 16’ με τον Γιόβετιτς. Δεν βρήκε αντίσταση από τους μπλε και σημείωσε και δεύτερο με τον Νασρί, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Συνεχίζει έτσι και στο κύπελλο, είναι ήδη στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάντερλαντ, ενώ στο πρωτάθλημα είναι 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας όμως αγώνα λιγότερο, αφού αναβλήθηκε ο προηγούμενος μεσοβδόμαδος με τη Σάντερλαντ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Ήλπιζε σε καλύτερη κλήρωση για τους «16», αλλά καλείται να δείξει την αξία της κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φετινά φαβορί. Η επιδόσεις της εντός έδρας της δίνουν ελπίδες για κάτι καλό πάντως στον πρώτο αγώνα. 5-0-1 το ρεκόρ της στους ομίλους, χάνοντας μόνο από τη Μπάγερν εντός έδρας και τερματίζοντας 2η αλλά σε ισοβαθμία με τους Βαυαρούς. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (13 συμμ.), ο μέσος Φερναντίνιο (20 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Αγουέρο (17 συμμ./15 γκ./5 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δεν έπιασε μεγάλη απόδοση στον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό με τη Σοσιεδάδ (2-0 ο α’ αγώνας), αλλά τελικά σφράγισε την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Ο Μέσσι το γκολ στο 27’, οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 87’. Στο πρωτάθλημα έκανε επίδειξη δύναμης με τη Βαγιεκάνο, διασύροντας την με 6-0 στο Καμπ Νου (Αντριάνο 2’, Μέσσι 36’, 68’, Σάντσεζ 53’, Πέδρο 56’, Νέιμαρ 89’). Συνεχίστηκε έτσι η τριπλή ισοβαθμία με Ρεάλ και Ατλέτικο στους 60. Ρέκορντμαν ο Μέσι, που έφτασε τα 228 και ο έγινε ο τρίτος σκόρερ στη ιστορία της Πριμέρα. Στον όμιλο τερμάτισε πρώτη μπροστά από Μίλαν, Άγιαξ και Σέλτικ. Εκτός ο Τσάβι (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: «Δολοφονικές» οι επιθέσεις των δύο ομάδων. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να μην έχουμε εκατέρωθεν γκολ (1.53 Goalbet). Στις ίδιες περίπου τιμές και το Over (1.56 Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση