» » » » » » Στοίχημα Champions League: Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης


Στοίχημα Champions League: Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης
21:45 ΜΙΛΑΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: -

ΜΙΛΑΝ: Παραλίγο να κάνει τρίτη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τη Μπολόνια, η οποία πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και έχασε μάλιστα ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Στο 86’ όμως ο Μπαλοτέλι όπλισε πολύ μακριά από την εστία του Κούρτσι και σκόραρε ένα από τα ωραιότερα φετινά γκολ, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του. Δεν άλλαξαν πολλά στη βαθμολογία, απλά ανέβηκε 9η, ισοβαθμώντας με τη Λάτσιο, με τον στόχο της πεντάδας να είναι ακόμα μακριά (-7). Αρκετά καλύτερη πάντως η μέχρι τώρα πορεία της στη διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου (4ος προκριματικός, 1-1 εκτός/3-0 εντός την PSV). 2-3-1 όμιλο, τερματίζοντας 2η μπροστά από Άγιαξ και Σέλτικ.
Πρώτη τερμάτισε η Μπαρτσελόνα, από την οποία γνώρισε τη μοναδική της ήττα. Under τα 8 από τα 9 τελευταία εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός οι αμυντικοί Μπονέρα (8 συμμ.), Σιλβέστρε (4 συμμ.), οι μέσοι Μπίρσα (12 συμμ./2 γκ.), Εμάνουελσον (18 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ελ Σααράουι (4 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Ρομπίνιο (18 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-1-2


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Καθάρισε το ματς με τη Βαγιαδολίδ πολύ νωρίς –με όλη τη σημαία της λέξης- αφού προηγήθηκε μόλις στο 3’ με τον Ραούλ Γκαρθία, με τον ίδιο παίχτη να δίνει το γκολ στην αμέσως επόμενη φάση στον Ντιέγκο Κόστα, που έφτασε έτσι τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων, με τον Ντιέγκο να περνάει στο παιχνίδι στο 64’ και 10 λεπτά μετά να δίνει από κόρνερ την ασίστ στον Γκοντίν, που σκόραρε με κεφαλιά. «Βάλσαμο» η νίκη για τους «ροχιμπλάνκος», μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη μισητή Ρεάλ και την απροσδόκητη εκτός έδρας ήττα από την Αλμερία στο πρωτάθλημα (0-2), που τη διατήρησε στην πρώτη θέση (3η τυπικά), σε τριπλή ισοβαθμία με Μπάρτσα και Ρεάλ. Δεν είχε σκοράρει σε καμιά από τις τρεις τελευταίες ήττες. Στον όμιλο τερμάτισε πρώτη και αήττητη (5-1-0) μπροστά από Ζενίτ, Πόρτο και Αούστρια Βιέννης. Εκτός ο αριστερός μπακ Φιλίπε Λουίς (19 συμμ./2 ασίστ) και ο μέσος Τιάγκο (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Περίεργη η χρονιά για τη Μίλαν, που ναι μεν έχει στο μυαλό περισσότερο το πρωτάθλημα, αλλά έχει και μια βαριά φανέλα που οφείλει να υπερασπιστεί. Αν και εμφανίζεται πιο «σφιχτή» με τον Ζέεντορφ, τα αμυντικά κενά δε βελτιώνονται εύκολα και θα δώσει ευκαιρίες στην Ατλέτικο. Πάμε με το over στο 2.40 (Meridianbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση