» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Καθαρίζει» από νωρίς η Γιουβέντους


Προγνωστικά στοιχήματος: «Καθαρίζει» από νωρίς η Γιουβέντους
Ανζί - Γκενκ: Το πρωτάθλημα της Ρωσία είναι σε διακοπή και η Ανζί είναι ουραγός και χωρίς νίκη ακόμη (0-8-10). Μέτρια πάντως η Γκενκ και ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο.


Γιουβέντους - Τραμπζονσπόρ: Στο Champions League θα ήθελε να ήταν η Γιουβέντους, όμως το γεγονός ότι ο τελικός γίνεται στην έδρα της την κάνει να ενδιαφέρεται για τον θεσμό. Άτυχη με την κλήρωση η Τραμπζονσπόρ, που εκτός έδρας είναι τραγική.




Έσμπιεργκ - Φιορεντίνα: Τις επόμενες ημέρες ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα της Δανίας για την Έσμπιεργκ, που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Αντιθέτως η Φιορεντίνα είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.


Τσερνομόρετς - Λιόν: Η Τσερνομόρετς στην Ουκρανία έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 11 γκολ παθητικό. Πιο έτοιμη πάντως η Λιόν και σε καλή φόρμα.


Ντιναμό Κιέβου - Βαλένθια: Έπεσε στα δύσκολα η Ντιναμό Κιέβου, που πάντως έχει το ρόστερ για να ανταπεξέλθει. Η αγωνιστική ετοιμότητα της Βαλένθια αυτήν την περίοδο της δίνει τον πρώτο λόγο.


ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα προβληματίζουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σε εκπληκτική κατάσταση η Μπενφίκα, που έχει να χάσει από το ματς του Champions League με τον Ολυμπιακό.


Λίμπερετς - Αλκμάαρ: Πάνω από δύο μήνες έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς η Λίμπερετς. Πάντως και η Αλκμάαρ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.


Ντνιέπρ - Τότεναμ: Υπολογίσιμη η Ντνιέπρ, που είναι όμως σε αγωνιστική απραξία. Υπολογίζει τον θεσμό η Τότεναμ και είναι πιο έτοιμη για ένα θετικό αποτέλεσμα.


Μπέτις - Ρουμπίν Καζάν: Που μυαλό για Ευρώπη η ουραγός της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπέτις. Αήττητη τερμάτισε τον όμιλο η Ρουμπίν Καζάν.


Μάριμπορ - Σεβίλλη: Μόνο που έφτασε μέχρι εδώ είναι επιτυχία για την Μάριμπορ. Ντεφορμέ η Σεβίλλη, που έχει πάντως μεγαλύτερη ποιότητα σαν Ισπανική ομάδα.


Πλζεν - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πριν την διακοπή η Πλζεν μετρούσε τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μεγαλύτερο το μπάτζετ της Σαχτάρ Ντόνετσκ και είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σουόνσι - Νάπολι: Μέτρια η πορεία της Σουόνσι, που μπορούν ωστόσο να βάλουν δύσκολα στη Νάπολι. Οι Ιταλοί κέρδισαν τα τρία πιο πρόσφατα τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Λάτσιο - Λουντογκόρετς: Υπολογίζει στον θεσμό η Λάτσιο, καθώς δύσκολα να βγει Ευρώπη του χρόνου. Η Λουντογκόρετς είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο της και με απολογισμό 5-1-0.


Άγιαξ - Σάλτσμπουργκ: Πρόκειται για πρωτοπόρους στα πρωταθλήματα τους. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Σάλτσμπουργκ, που μετρά εννιά σερί νίκες σε επίσημα παιχνίδια.



Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βασιλεία: Πρωτοπόρος και με διαφορά στο Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά την διακοπή η Βασιλεία επανήλθε με τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης.


Πόρτο - Αϊντραχτ Φρ: Δεν πείθει φέτος η Πόρτο, αλλά υπολογίζει πάντα στον θεσμό. Ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση