» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου


Πάμε στοίχημα Champions League: Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου
21:45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 2-1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Την Κυριακή πήρε την εκδίκηση που ήθελε από τη Λίβερπουλ –ίσως όχι όπως θα ήθελε- για το βαρύ 1-5 με το οποίο ηττήθηκε στο πρωτάθλημα πριν από μία εμβδομάδα και πέρασε στους «8» του κυπέλλου. Προηγήθηκε στο 16’ με τον Τσάμπερλεϊν, που σκόραρε ως τρέιλερ, μετά από στημένο και αναμπουμπούλα στην άμυνα των κόκκινων. Ο ίδιος στην πρώτη φάση της επανάληψης έστρωσε στον Ποντόλσκι, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0, με τη Λίβερπουλ να σκοράρει από πέναλτι στο 60’, έχοντας και παράπονα και για δεύτερο που δεν της δόθηκε λίγο αργότερα, όπως και η Άρσεναλ για κόκκινη που δε δόθηκε στον Τζέραρντ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το μεσοβδόμαδο 0-0 με τη Μάντσεστερ, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και πιο απειλητικοί. Στη βαθμολογία, παρέμεινε δεύτερη και ένα βαθμό πίσω από την Τσέλσι, με τον Μουρίνιο να έχει ξεκινήσει πόλεμο δηλώσεων με τον Βενγκέρ,
για τις ικανότητες του Αλσατού και για την αποτυχία του να κερδίσει κάποιο τίτλο από το 2005. 1-1-1 το ρεκόρ της υποδεχόμενη τη Μπάγερν. Πέρυσι οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια φάση της διοργάνωσης, με την Άρσεναλ να χάνει 1-3 εντός και να φτάνει πολύ κοντά σε μια ιστορική ανατροπή στο Μόναχο, αλλά να κερδίζει μόνο με 2-0. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βερμάλεν (7 συμμ.), ο μέσος Ράμσεϊ (18 συμμ./8 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Πήρε την εντός έδρας νίκη με σχετική άνεση κόντρα στη Φράιμπουργκ, φτάνοντας στο 3-0 στο ημίχρονο (Ντάντε 19’, Σακιρί 34’, 41’). Σε χαμηλότερους ρυθμούς η επανάληψη, με τον Πιζάρο, που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, να κλείνει το σκορ στο 88’ για το τελικό 4-0. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμούς του Σακιρί στο 60’, που θα χάσει το σημερινό. Αυτή ήταν η 13η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, που τη διατήρησε αήττητη φέτος (19-2-0). Τελευταία της ήττα για το πρωτάθλημα από τις 28 Οκτωβρίου 2012 (40-6-0)!! Σε 45 φετινά παιχνίδια έχει χάσει μόνο στο γερμανικό Σούπερ Καπ από τη Ντόρτμουντ (τον Ιούλιο) και στους ομίλους από τη Σίτι (2-3 εντός), αν και τελικά τερμάτισε ως πρώτη, σε ισοβαθμία μα τους Άγγλους. Εκτός οι εξτρέμ Ριμπερί (14 συμμ./7 γκ./10 ασίστ), Σακιρί (12 συμμ./4 γκ.).

Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Άρσεναλ είναι ίσως η πιο δεμένη ομάδα του Βενγκέρ τα τελευταία χρόνια, αλλά δε μπορεί να πιάσει το ρυθμό της Μπάγερν και κατά καιρούς βγάζει χτυπητές αδυναμίες στην οργάνωση και στο σκοράρισμα. Σε αντίθεση με τους ασταμάτητους Γερμανούς. Πάμε με το διπλό στο 1.70 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση