» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Europa League: Σουόνσι – Νάπολι


Προγνωστικά στοίχημα Europa League: Σουόνσι – Νάπολι
22:05 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία:

ΣΟΥΟΝΣΙ: Άλλαξε προπονητή πριν από 2 αγωνιστικές στην Πρέμιερ, απομακρύνοντας τον Λάουντρουπ, ο οποίος την οδήγησε στον παρθενικό της τίτλο (Λιγκ Καπ) και την έφερε στους «32» του Γιουρόπα, αλλά την έβαλε σε κινδύνους όσον αφορά την παραμονή. Η αλλαγή με τον Μονκ (μέχρι πρότινος σέντερ μπακ στην ομάδα), έχει ξεκάθαρο στόχο: να μαζέψει τους πόντους που χρειάζεται στο πρωτάθλημα και να γλιτώσει από τους κινδύνους την ομάδα. Αυτό φάνηκε και από την αναμέτρηση με την Έβερτον στο κύπελλο, στην οποία κατέβηκε με αρκετές αλλαγές και τελικά ηττήθηκε δίκαια με 1-3 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα πάντως σε 2 αγωνιστικές μετράει 4 πόντους (3-0 Κάρντιφ εντός, 1-1 Στόουκ εκτός), αλλά και πάλι δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής με το +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια της στον όμιλο του Γιουρόπα, στον οποίο τερμάτισε 2η πίσω από τη Βαλένθια και μπροστά από Κούμπαν Κράσνονταρ και Σεντ Γκάλεν. Λογικά διαθέσιμοι ο μέσος Σέλβεϊ (22 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Μίτσου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).    


Τελευταία 5: 2-1-2


ΝΑΠΟΛΙ: Δείχνει σε καλή κατάσταση τελευταία, προερχόμενη από δύο νίκες στο πρωτάθλημα (Μίλαν 3-1 εντός, Σασουόλο 2-0 εκτός), που τη βοήθησαν να ξεφύγει 6 βαθμούς από την 4η Φιορεντίνα. Στο ενδιάμεσο κατάφερε να βρεθεί και στον τελικό του Κόπα Ιτάλια, καταφέρνοντας να ανατρέψει το 2-3 του Ολίμπικο από τη Ρόμα, κερδίζοντας στο Σαν Πάολο με 3-0. Μέσα σε όλους τους στόχους οι «παρτενόπεϊ», οι οποίοι έχουν από τα καλύτερα ρόστερ στο Γιουρόπα και φαντάζουν ως το 3ο φαβορί για την κατάκτησή του. Προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου παρά τις 4 νίκες (2-1 εκτός, 3-1 εντός Μαρσέιγ, 2-1 Ντόρτμουντ εντός, 2-0 Άρσεναλ εντός) και την τριπλή ισοβαθμία με τους Γερμανούς και τους «κανονιέρηδες», τερμάτισε 3η. Πέρυσι στην ίδια φάση του Γιουρόπα, είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από τη Βικτόρια Πλζεν. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοίχημα: Η ξεκάθαρη αλλαγή πορεία των Ουαλών κάνει ακόμα μεγαλύτερο φαβορί τη Νάπολι στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Διπλό στο 2.45 (Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση