» » » » » Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Με αλλαγές και απουσίες η Χαλ


Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Με αλλαγές και απουσίες η Χαλ
21:45 ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΧΑΛ

Προϊστορία: 10-8-4

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Πέτυχε δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του έμπειρου αργεντινού Ουγιόα, αυτή τη φορά κόντρα στη Λιντς. Δίκαιη και αρκετά σημαντική νίκη όσον αφορά την είσοδο στα μπαράζ, αφού και η ομάδα του Γιόρκσαϊρ έχει τον ίδιο στόχο. Οριακά πλέον πίσω από την εξάδα, ένα βαθμό διαφορά την χωρίζει από την 6η Ρέντινγκ, που για την ώρα είναι η μόνη που μπορεί να ξεπεράσει (-8 από την 5η Νόττινχαμ). Στους προηγούμενους γύρους του κυπέλλου απέκλεισε Ρέντινγκ (1-0 εντός) και Πορτ Βέιλ (3-1 εκτός). Δεν έχει χάσει ποτέ από τη Χαλ εντός έδρας (8-3-0). Πέρυσι που ήταν μαζί στην Τσάμπιονσιπ την κέρδισε 1-0 στο Μπράιτον. Εκτός ο αμυντικός χαφ Άντριους (17 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Κροφτς (23 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Σε αυτή τη φάση του κυπέλλου δεν υπολογίζονται οι νέες μεταγραφές, οπότε ο Όσκαρ Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον βασικό κεντρικό μέσο Στέφενς (3 συμμ.).


Τελευταία 5: 3-1-1


ΧΑΛ: Ήταν κατώτεροι της Σαουθάμπτον, αν και απείλησε με δοκάρι στο πρώτο μέρος. Τελικά όμως έχασε δίκαια με 0-1 εντός έδρας, χάρη σε γκολ που δέχτηκε στο 69’. Επέστρεψε έτσι στις ήττες, ευτυχώς υπάρχουν χειρότερες από αυτή ομάδες στατιστικά και παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης (+3). Αγωνιστικά πάντως δεν είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση, 4 πόντοι στα 7 τελευταία. Μετράει 9 σερί under σε όλες τις διοργανώσεις. Στους προηγούμενους γύρους του κυπέλλου απέκλεισε Μίντλεσμπρο και Σάουθεντ, κερδίζοντας και τις δύο με 2-0 εκτός έδρας. Εκτός οι κεντρικός αμυντικοί ΜακΣέιν (8 συμμ.), Τσέστερ (14 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μπακ Ροζένιορ (17 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Ντάντζεον. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες επιθετικοί Λονγκ (4 συμμ./2 γκ.) και Γιέλαβιτς (5 συμμ./1 γκ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλο το κίνητρο της Χαλ να παραμείνει στην Πρέμιερ, παρά το να διακριθεί στο κύπελλο. Έτσι κι αλλιώς και στους προηγούμενους γύρους έχει παίξει με αλλαγές και μάλλον κάτι τέτοιο αναμένουμε και σήμερα, ενώ δε θα έχει και τους δύο σημαντικούς φορ Λονγκ και Γιέλαβιτς, που έδειξαν πόσο πολύ μπορούν να τη βοηθήσουν και πόσα κενά είχε σε αυτό τον τομέα. Πάμε με τον άσο στο 2.30 (Meridianbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση