» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Σκοράρουν Θέλτα και Μάλαγα


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Σκοράρουν Θέλτα και Μάλαγα
22.00 ΘΕΛΤΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία: 6-6-6
Πέρυσι: ΘΕΛΤΑ - ΜΑΛΑΓΑ 0-1


ΘΕΛΤΑ: Εμφάνισε και πάλι το πολύ καλό εκτός έδρας της πρόσωπο και πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Λεβάντε με 1-0. Σκόρερ ο Νολίτο στο 19', ενώ η αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 61' με τον Μπαράλ. Έτσι ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ξεφεύγοντας εφτά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο κοινό της έχει μόλις τρεις νίκες (3-6-5). Σημαντική η απουσία του τραυματία μέσου Ραφίνια (25 συμ./4 γκολ).



Εντός: 3-6-5
Γκολ: 33-39

Τελευταία 5: 2-1-2



ΜΑΛΑΓΑ: Πάλεψε όσο μπόρεσε το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι «μερένχες» ήταν σε ανώτερο επίπεδο και δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 1-0, δεχόμενη το γκολ στο 23ο λεπτό. Οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν μόλις ένα ματς από τα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα και ως αποτέλεσμα να παραμένει μόνο τρεις βαθμούς μακριά από την γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-6-6 και κατάφερε να κερδίσει στην τελευταία της έξοδο στην Παμπλόνα επί της Οσασούνα με 2-0. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χεσούς Γκάμες (23 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Γουέλινγκτον (10 συμ./1 γκολ) και ο μπακ-χαφ Ελισέου (18 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 2-6-6
Γκολ: 26-36
Τελευταία 5: 1-2-2


Προγνωστικά στοίχημα: Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς από την Μάλαγα, όμως η Θέλτα δεν θα της χαριστεί. Πιθανό το να σκοράρουν αμφότερες και το goal/goal πληρώνει 1,85 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση