» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για Ρεάλ Μαδρίτης

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για Ρεάλ Μαδρίτης
Βέροια - Ξάνθη: Τελικός για την προτελευταία Βέροια, που εντός έδρας πάντως δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο (3-5-6). Η Ξάνθη ηττήθηκε στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Πλατανιάς - Λεβαδειακός: Ομάδες έδρας με τον Πλατανιά να «καίγεται» για τη νίκη και τον Λεβαδειακό να έχει μόλις ένα πόντο μακριά από το γήπεδο του.



Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο Πανιώνιος. Παραδοσιακά αδύναμος μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός (1-3-11).



Άρης - Εργοτέλης: Σχεδόν καταδικασμένος σε υποβιβασμό ο Άρης, που σε ολόκληρο το πρωτάθλημα έχει μόλις τρεις νίκες (3-11-16). Καλύτερος μακριά από το Παγκρήτιο ο Εργοτέλης (4-6-5).

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Δεν έχει τίποτα να κυνηγάει πλέον ο ΟΦΗ, ο οποίος σκέφτεται από τώρα τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο σοβαρός Ατρόμητος μετρά 4-1-0 στα πέντε τελευταία του παιχνίδια.


Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων ο Αστέρας Τρίπολης. Το απόλυτο ψάχνει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός.


Παναθηναϊκός - Καλλονή: Τέσσερα σερί τρίποντα για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό. Κατά μεγάλο ποσοστό παραμένει στην μεγάλη κατηγορία η Καλλονή.


Νυρεμβέργη - Στουτγάρδη: Τέσσερις σερί ήττες για τη Νυρεμβέργη που υποχώρησε πάλι στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Τέσσερις πόντοι με τον Στέφενς στον πάγκο της η Στουτγάρδη.


Χόφενχαϊμ - Αννόβερο: Over έληξαν τα έξι τελευταία παιχνίδια της Χόφενχαϊμ. Πολλά γκολ μπαίνουν και στους αγώνες του Αννόβερου.


Αμβούργο - Φράιμπουργκ: Σε ομάδα έδρας εξελίσσεται το Αμβούργο. Από δύο σερί τρίποντα προέρχεται πάντως η Φράιμπουργκ.



Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν: Στο -2 από Ευρωπαϊκή θέση η Άουγκσμπουργκ. Κατρακύλας συνέχεια για την Λεβερκούζεν, που έχει φόρμα 0-1-5 στα έξι τελευταία.


Αϊντραχτ Φρ. - Γκλάντμπαχ: Πέντε γκολ έριξε στην έδρα της Νυρεμβέργης η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ανεβαίνει και πάλι με δύο σερί τρίποντα η Γκλάντμπαχ.


Βαγιεκάνο - Οσασούνα: 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία για την φορμαρισμένη Βαγιεκάνο. Αντιθέτως η Οσασούνα μετρά τέσσερις σερί ήττες.

Μπαρτσελόνα - Θέλτα: Στα ύψη η ψυχολογία της Μπαρτσελόνα μετά το νικηφόρο 4-3 επί της Ρεάλ στην Μαδρίτη. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Θέλτα.


Γουέστ Χαμ - Χαλ: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Γουέστ Χαμ μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο. Στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού η Χαλ.


Κιέβο - Μπολόνια: Δύο σερί ήττες φέρνουν σε δύσκολη θέση την Κιέβο. Under και no goal τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπολόνια,


Κάλιαρι - Βερόνα: Δεν σκοράρει εδώ και δύο αγωνιστικές η Κάλιαρι. Στις διακοπές έχουν το μυαλό της στην Βερόνα, η οποία μετράει τρεις σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Τζένοα - Λάτσιο: Αδιάφορη εδώ και μερικές εβδομάδες η Τζένοα σε αντίθεση με την Λάτσιο, που τρέχει να προλάβει την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.


Αταλάντα - Λιβόρνο: Στην καλύτερη φάση της σεζόν βρίσκεται η Αταλάντα με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Το κίνητρο όμως είναι με την πλευρά της Λιβόρνο, που είναι οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης.


Φιορεντίνα - Μίλαν: Συνέχεια θέλει να δώσει στη νίκη επί της Νάπολι η Φιορεντίνα. 0-1-3 μετρά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Μίλαν.


Κατάνια - Νάπολι: Ένα από τα τελευταία χαρτιά της Κατάνια για παραμονή. Ένα από τα τελευταία χαρτιά της Νάπολι για την δεύτερη θέση.


Γιουβέντους - Πάρμα: Στοχεύει να ξεπεράσει τους 100 βαθμούς στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους. Κινδυνεύει το αήττητο των 17 αγωνιστικών της Πάρμα.


Σασσουόλο - Σαμπντόρια: Στο -3 από θέση παραμονής η Σασσουόλο. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Σαμπντόρια.



Ατλέτικο Μ. - Γρανάδα: Στην κορυφή ανέβηκε και πάλι η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από τις τρεις σερί νίκες. Εφτά βαθμούς συγκέντρωσε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Γρανάδα.

Σεβίλλη - Ρεάλ Μ.: Πέντε σερί τρίποντα για την φορμαρισμένη Σεβίλλη. Δεν έχει άλλα περιθώρια μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση