» » » » » » Πάμε Στοίχημα Super League: Χαρμολύπη στο «Κ. Βικελίδης»!


Πάμε Στοίχημα Super League: Χαρμολύπη στο «Κ. Βικελίδης»!
17:15 ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2004): 7-8-2
Α’ γύρος: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ 3-3

ΑΡΗΣ: Στη χειρότερη δυνατή θέση έκλεισε τα 100 χρόνια του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, αφού μετά την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, έμεινε στο -8 από τη θέση των μπαράζ και με 4 αγωνιστικές να απομένουν (σε μία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό), φαντάζει απίθανη η παραμονή. Στο ματς παρουσίασε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα, δείχνοντας πάθος στο πρώτο μέρος και παίρνοντας το προβάδισμα με την κεφαλιά Κίργια στο 36’, αλλά στην επανάληψη έριξε την απόδοσή του, δεχόμενος την ισοφάριση στο 72’ από εκτέλεση φάουλ και τη χαριστική βολή στο 90’. Πριν από το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, όπως και στο 64’, ενώ στάθηκε τυχερός που δεν έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Βανγκέλι πάνω στον Ίγκορ στο 64’. Όπως όλα δείχνουν, ο Λάμπρος Σκόρδας δύσκολα θα είναι στο τιμόνι της ομάδας του χρόνου και η Κοινωνία Μελών Άρη, που είναι και μεγαλομέτοχος, ήδη είναι σε επαφές με τον Αλέξη Κούγια για να αναλάβει.
Θετική εξέλιξη όσον αφορά το θέμα της παραμονής, αφού μπορεί αγωνιστικά μπορεί να μην το αξίζει, αλλά την Πέμπτη το απόγευμα θα υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση της Επαγγ. Επιτρ. Αθλητ., που θα εξετάσει το θέμα υποβιβασμού Πλατανιά και Πανιωνίου, οι οποίοι δεν έχουν καταθέσει ισολογισμούς τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον ΟΦΗ, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (24). Αήττητος από τον Εργοτέλη στις 8 φορές που τον υποδέχτηκε (5-3-0) και αήττητος συνολικά στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-6-0). Ισόπαλες οι 4 τελευταίες, γκολ-γκολ οι 3 πιο πρόσφατες. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πουλίδο (15 συμμ.) και ο επιθετικός Αγκάνθο (17 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 1-9-5
Γκολ: 8-16
Τελευταία 5: 0-2-3


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεν είχε καμία τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον όταν οι πρωταθλητές κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 μόλις 13 λεπτά μετά την έναρξη. Δέχτηκε και 4ο με αμφισβητούμενο και οριακά εκτός περιοχής πέναλτι (32’), ενώ το μόνο που κατάφερε στην επανάληψη ήταν να μειώσει με σουτ του Ιμπραΐμ (που ανήκει στον Ολυμπιακό) στο 54’. Παρέμεινε έτσι στους 35 βαθμούς, +7 από τη θέση των μπαράζ, μετρώντας μόνο νίκες κόντρα σε Βέροια και Πλατανιά. Εκτός ο αριστερός μπακ Κοιλιάρας (4 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Γιοβάνοβιτς (15 συμμ.), ο αριστερός μέσος Κούμπικ (7 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μέσος Χαλκιαδάκης (6 συμμ.) και ο επιθετικός Μπαμπάμ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-6-5
Γκολ: 12-17
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Βαρύ αγωνιστικά, εορταστικό επετειακά το κλίμα στον Άρη. Έστω και δύσκολα, οι παίχτες του θα προσπαθήσουν να χαρίσουν μια «επετειακή» νίκη στον κόσμο, αφού θα είναι (εκτός απροόπτου) μια από τις τελευταίες φορές που θα τον δουν στο γήπεδο, σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Άσος στο 2.40 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση