» » » » » » Στοίχημα Premier League: Ντέρμπι μίσους στο Μάντσεστερ!

Στοίχημα Premier League: Ντέρμπι μίσους στο Μάντσεστερ!
21:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 56-45-41
Α’ γύρος: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ. 4-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σαφώς βελτιωμένο το κλίμα στους «μπέμπηδες», που πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Ρούνεϊ (8’, 33’), με το πρώτο να το πετυχαίνει από το κέντρο του γηπέδου. Έπαιξε με σέντερ μπακ ανάγκης, αφού εκεί αγωνίστηκε ο Κάρικ, ενώ έδωσε ανάσες και στους Εβρά, Κλέβερλι, με τους Μπούτνερ, Φλέτσερ να τους αντικαθιστούν επάξια. Βασικός μετά από 2.5 μήνες ο Καγκάουα. Ο Μόγιες μετά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε ότι πλέον μπορεί να κοιτάξει τους οπαδούς στα μάτια και χαρακτηριστικά πήγε στην κερκίδα για να τους ευχαριστήσει μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Με μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία (3-2-1), παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 5η θέσης, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από την Τόττεναμ και αγώνα λιγότερο, αλλά και αυτή αγώνα λιγότερο από την Έβερτον, που είναι πιο άμεσος αντίπαλος (-3). Νο goal και τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.
Γκολ-γκολ και over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Πέντε από αυτά ήταν over 4.5! Εκτός ο αμυντικός Σμόλινγκ (21 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μέσος Βαλέντσια (23 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Νάνι (8 συμμ.) και ο φαν Πέρσι (18 συμμ./11 γκ./3 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Βίντιτς (20 συμμ.).

Εντός: 6-3-5
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δε βρήκε καμία αντίσταση από τη Φούλαμ, την οποία διέλυσε εντός έδρας με 5-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Σύμμαχος του ο Αμορεμπιέτα, ο οποίος υπέπεσε σε δύο πέναλτι, στο οποία ευστόχησε ο Ιβοριανός (26’, 54’) και αποβλήθηκε στο δεύτερο. Στο 65’ με τρομερό σουτ το τρίτο, στα τελευταία λεπτά με σουτ του Φερναντίνιο (84’) και προβολή του Ντεμικέλις (88’), γράφτηκε το τελικό σκορ. Στο 44’ είχε και δοκάρι με τον Κολάροφ. Διατήρησε το -6 από την Τσέλσι, με την πρωτιά να είναι στο χέρι της, αφού έχει τρία παιχνίδια λιγότερα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (76). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία κόντρα στη Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα. Εκτός ο δεξιός μπακ Ρίτσαρντς (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (13 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Αγουέρο (17 συμμ./15 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 7-3-4
Γκολ: 28-19
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Δυνατό ντέρμπι στο Μάντσεστερ. Βελτιωμένη η Γιουνάιτεντ, επίδειξη θα κυνηγήσει να κάνει η Σίτι. Βάση στατιστικών, θα είναι τρομερά δύσκολο να μην έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές (1.53 Stoiximan).  

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση