» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σήμερα κερδίζει η Ίντερ


Προγνωστικά στοιχήματος: Σήμερα κερδίζει η Ίντερ
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός: Δύο σερί ήττες για τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όμως έχει ήδη σχεδόν εξασφαλιστεί στην κατηγορία. Την έκτη θέση της βαθμολογίας κυνηγάει μέχρι το τέλος ο Πανθρακικός.


Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Σημαντικό ματς για τον Απόλλων Σμύρνης, που μάχεται για την παραμονής της. Goal/goal έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.



Χετάφε - Βιγιαρεάλ: Η πιο ντεφορμέ ομάδα της Πριμέρα είναι η Χετάφε με 14 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σε κακή κατάσταση είναι πάντως και η Βιγιαρεάλ (0-2-2).


Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ: Πάντα δυνατή εντός έδρας η Σοσιεδάδ (9-3-2). Τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας έχει η Βαγιαδολίδ (5-12-12).


Μπρέιντρι - Νανίτον: No goal έληξαν οι πέντε τελευταίες αναμέτρησης της Μπρέιντ. Παλεύει να παραμείνει στις θέσεις των πλέι οφ η Νανίτον.


Σάουθπορτ - Φόρεστ Γκριν: Goal/goal εμφανίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σάουθπορτ. Στο -2 από την πέμπτη θέση η Φόρεστ Γκριν.


Ρεν - Λιλ: Προημιτελικός κυπέλλου. Μόνο το κύπελλο έχει ως διέξοδο φέτος η Ρεν. Άμυνα από... ατσάλι έχει πάντως η Λιλ.


Ίντερ - Ουντινέζε: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Ίντερ μετά την ανέλπιστη ήττα από την Αταλάντα με 2-1. Βαθμολογικά άνετη η Ουντινέζε και οι «νερατζούρι» είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Λεβάντε - Μπέτις: Από τις πλέον αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος η Λεβάντε. Ίσως το τελευταίο της χαρτί παίζει σήμερα για παραμονή η ουραγός Μπέτις.

Αλμερία - Βαλένθια: Τρεις σερί ήττες για την απογοητευτική Αλμερία. Στο -6 από την έβδομη θέση η Βα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση