» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Super League: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη Παναθηναϊκός;;


Προγνωστικά Στοίχημα Super League: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη Παναθηναϊκός;;
19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Απόλλων μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, αλλά στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο 33’, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπεργκ. Αμφίρροπη η επανάληψη, όπου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεργκ στο 73’ και πλήρωσε την επιπολαιότητα του δεχόμενος την ισοφάριση στο 80’. Στο 86’ όμως χτύπησε και πάλι με τον Σουηδό, να πλασάρει μετά από γύρισμα του Κλωναρίδη, ενώ στο 90’ με αυτογκόλ σφράγισε τη νίκη. Τέταρτη σερί νίκη και αήττητο 7 αγωνιστικών μετράνε οι πράσινοι (6-1-0), που μετράνε δυνάμεις μέχρι τα μπαράζ. Σταθερά στο -3 από τους δεύτερους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Η καλή πορεία στο δεύτερο μισό δε φαίνεται μόνο από τους αριθμούς, αλλά και από το γεγονός ότι στο ματς με την Καλλονή θα βρεθούν επίσημα σκάουτερ από 11 διαφορετικούς συλλόγους (Φούλαμ, Σέλτικ, Λιλ, Χόφενχαϊμ, Στουτγάρδη, Σαμπντόρια, Γιουβέντους, Τορίνο, Ουντινέζε, Στόουκ και Σάλτσμπουργκ). Τιμωρημένος ο Μπεργκ (27 συμμ./15 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος (24 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Νάνο (30 συμμ./2 γκ./6 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Λαγός (23 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 10-2-3
Γκολ: 25-13
Τελευταία 5: 4-1-0


ΚΑΛΛΟΝΗ: Καλός ο ρυθμός στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε, πήρε τη νίκη με γκολ του Μαρσέλο στο 69’. Ακόμα θα απορεί ο Περόνε πως έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 33’ όταν αμαρκάριστος μπροστά από το τέρμα, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ το παρόμοια φάση υπήρχε και στο 65’, με «εκτελεστή» τον Μανούσο. Στο +8 από τη ζώνη τον μπαράζ, με μια νίκη στα 4 τελευταία δεν έχει κανένα λόγο ανησυχίας. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (54). Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Μαρσέλο (24 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο (27 συμμ./7 γκ./7 ασίστ) και ο επιθετικός Περόνε (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αναστασιάδης (26 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Γιορέντε (9 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Ζος (4 συμμ.). Μακροχρόνια απόντες ο κεντρικός αμυντικός Κριπιντίρης (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (2 συμμ.).

Εκτός: 4-1-9
Γκολ: 12-29
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Με πολλές απουσίες στη Λεωφόρο η Καλλονή, που είναι έτσι κι αλλιώς σωσμένη. Ο άσος παίζεται και με χάντικαπ (1.72 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση