» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Super League: Που θα κάτσει η Μπίλια;


Προγνωστικά Στοίχημα Super League: Που θα κάτσει η Μπίλια;
17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 9-3-1
Α’ γύρος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βρήκε ευνοϊκές συνθήκες στην Τούμπα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Στο 12’ ο Γιάκος έχασε τεράστια ευκαιρία, στο 32’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και λίγο αργότερα θα μπορούσε να μένει και με 9 για χτύπημα του Τζαβέλα στον Κολοβέτσιο. Στο 63’ προηγήθηκε με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό του Βίλα, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα (66’). Το ματς άνοιξε και τελικά δέχτηκε και δεύτερο στο 82’. Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές ο Πετράκης, που τόνισε ότι με μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα η ομάδα του θα γλίτωνε την ήττα. Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία (0-1-2), αλλά με τους 36 βαθμούς, χρειάζεται μία νίκη στα εναπομείναντα για να μην ανησυχεί ως το τέλος. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία μετά από 15 αγώνες (9-0-6). Δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον Πανθρακικό (5-1-0). Εκτός ο αριστερός μέσος Τσίτου (3 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Τσάβες (14 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 9-0-6
Γκολ: 16-13
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ανοιχτό το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις, με τον Ίγκορ να έχει δοκάρι, πριν οι φιλοξενούμενοι προηγηθούν σε στημένη φάση (36’). Στην επανάληψη ήταν καλύτερος, είχε δοκάρι με το Ίγκορ (64’), ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Μολίνα (72’), δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βανγκέλι στον Ίγκορ και τελικά ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει με ατομική προσπάθεια στο 90’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Άκη Μάντζιου. Δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία, που τον ανέβασα στην 6η θέση, με δύο πόντους διαφορά από τον ΟΦΗ. Τραγικός όμως στα εκτός έδρας, μόλις 2 βαθμοί στα 10 τελευταία εκτός, ενώ δεν έχει σκοράρει στις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της. Νο goal τα 4 τελευταία κόντρα στον ΠΑΣ. Εκτός οι κίπερ Σέρεμετ (19 συμμ), Κουτσόπουλος (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (26 συμμ./1 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Λαδάκης (25 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Κάσες (19 συμμ./6 γκ./7 ασίστ) και ο επιθετικός Τζάνης (27 συμμ./5 γκ./8 ασίστ).

Εκτός: 1-5-9
Γκολ: 13-27
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοίχημα: Ανεβασμένος ο Πανθρακικός στα τελευταία, σε περίοδο καμπής οι Γιαννιώτες που θέλουν τους βαθμούς για να τελειώνουν και τυπικά με την παραμονή. Μάλλον στη μέση θα κάτσει η μπίλια. Χ στο 3.10 (Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση