» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Λίγα γκολ στο Φράιμπουργκ


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Λίγα γκολ στο Φράιμπουργκ
21.30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 6-4-20
Πέρυσι: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1-2


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Νίκη απίστευτης έκτασης σε σκορ το 4-1 μέσα στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Οι αντίπαλοι έχαναν τις ευκαιρίες, αλλά η Φράιμπουργκ έβαζε τα γκολ με Σούστερ (35'), Γκουεντέ (54', 93') και Κλάους (70'). Μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Εντός έδρας πάντως μαζί με την Στουτγάρδη είναι οι χειρότερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα (2-4-6). Τιμωρημένος ο σημαντικός μέσος Ζέλσον Φερνάντες (24 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο επίσης μέσος Πιλάρ (6 συμ.) και ο επιθετικός Φράις (14 συμ./2 γκολ).


Εντός: 2-4-6
Γκολ: 26-46

Τελευταία 5: 1-1-3



ΒΕΡΝΤΕΡ: Έμεινε πίσω στο σκορ στο 55' από την Στουτγάρδη, ενώ πιο πριν είχε γλιτώσει από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, κατάφερε να αποφύγει την ήττα με γκολ του Χουντ στο 79'. Διεύρυνε το αήττητο της σερί στις πέντε αγωνιστικές, διάστημα που εμφάνισε μόνο under. Έτσι βρέθηκε εφτά βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού και απ' ότι φαίνεται θα μείνει μακριά από σενάρια τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Τραυματίες ο μπακ Γκαρσία (15 συμ./2 γκολ) και ο μέσος Γιλντιρίμ (10 συμ.).

Εκτός: 3-3-6
Γκολ: 29-47
Τελευταία 5: 2-3-0


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε χαμηλό τέμπο θα πάει το ματς η Βέρντερ, ενώ και η Φράιμπουργκ θα είναι προσεχτική. Πιθανό το under 2,5 σε απόδοση 1,94 στην Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση