» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ επίθεση από Βαλένθια


Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ επίθεση από Βαλένθια
Γουόκινγκ - Κέμπριτζ: Η Γουόκινγκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Κόνφερενς με έξι σερί τρίποντα. Αλλά και η Κέμπριτζ δεν πάει πίσω στα εφτά τελευταία (4-3-0).


Ντάρτφορντ - Γκρίμσμπι: Οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης είναι η Ντάρτφορντ και «καίγεται» για βαθμούς. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται πάντως η Γκρίμσμπι.

Μπενφίκα - Αλκμάαρ: Το 1-0 δίνει τεράστιο προβάδισμα στην Μπενφίκα, που έχει μόλις μια ήττα στα 30 τελευταία επίσημα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Αλκμάαρ έχει να κερδίσει εκτός έδρας εδώ και πέντε αναμετρήσεις ανεξαρτήτως θεσμού.




Γιουβέντους - Λιόν: Με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά η Γιουβέντους, μετά το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, ενώ εντός έδρας δεν συγχωρεί. Αουτσάιντερ στα προγνωστικά στοιχήματος η νεανική Λιόν.


Βαλένθια - Βασιλεία: Δύσκολα τα πράγματα για την Βαλένθια που έχει να ανατρέψει το 3-0 της Ελβετίας. Μάλιστα είναι ντεφορμέ και δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα επίσημα ματς. Η Βασιλεία από την άλλη πλευρά έχει να χάσει εδώ και τέσσερις μήνες.


Σεβίλλη - Πόρτο: Μάχη θα γίνει στην Ισπανία, μετά το 1-0 της Πόρτο. Η Σεβίλλη πήρε ψυχολογία με το 4-1 επί της Εσπανιόλ, όμως οι «δράκοι» υπολογίζουν πολύ στον θεσμό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση