» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει καλή άμυνα η Ρεάλ Μαδρίτης


Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει καλή άμυνα η Ρεάλ Μαδρίτης
Άνγκελχολμς - Ασιρίσκα: Στην ήττα της πρεμιέρας η Άνγκελχολμς απάντησε με δύο σερί τρίποντα. Από όλα τα αποτελέσματα έχει φέρει μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα η Ασιρίσκα (1-1-1).


Μπάγερν - Ρεάλ Μ.: Επαναληπτικός του 1-0, το οποίο έχει να υπερασπιστεί η Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Αντιθέτως οι Ισπανοί προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες, διάστημα που δέχτηκαν μόλις ένα γκολ.

Τσάρλτον - Γουότφορντ: Με 35 γκολ ενεργητικό η Τσάρλτον διαθέτει την χειρότερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ. Δύο σερί ήττες για την αδιάφορη πλέον Γουότφορντ.




Μπέρμιγχαμ - Γουίγκαν: Τέσσερις απανωτές ήττες για την Μπέρμπιγχαμ, που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης. «Καίγεται» όμως και η Γουίγκαμ, καθώς μετράει τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Κρόουλι - Καρλάιλ: Δεν είχαν βαθμολογικό αντίκτυπο οι δύο ήττες για την Κρόουλι. Μονόδρομος η νίκη για Καρλάιλ εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή.


Όλνταμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Τρία διαδοχικά under και no goal για την Όλνταμ. Πάντα σε καλή κατάσταση εδώ και μήνες η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά χωρίς βαθμολογικούς στόχους.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση