» » » » » Στοίχημα Champions League: Προβληματίζει η Μπάγερν, ευκαιρία για τη Ρεάλ


Στοίχημα Champions League: Προβληματίζει η Μπάγερν, ευκαιρία για τη Ρεάλ
21:45 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 8-2-11
Α’ αγώνας: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-0

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Για ακόμα ένα ματς έβγαλε προβλήματα ανασταλτικά, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επανάληψη, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 του πρώτου μέρους στο επιβλητικό τελικό 5-2. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (10’, 36’), με τον Ριμπερί να έχει ισοφαρίσει προσωρινά στο 20’. Στην αρχή όμως της επανάληψης έκανε την ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά (Πιζάρο 53’, 57’) και έφτασε σε άλλα δύο τέρματα στη συνέχεια (Σβαϊνστάιγκερ 61’, Ρόμπεν 73’). Επηρεασμένος ο Γκουαρντιόλα από τον χαμό του πολύ καλού του φίλου και πρώην συνεργάτη, Τίτο Βιλανόβα, που δεν πανηγύρισε κανένα γκολ της ομάδας του. Πριν το ματς άλλωστε τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή. Ούτε ο Πιζάρο πανηγύρισε τα γκολ του, έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Βέρντερ.
Ο Ισπανός τεχνικός πάντως για το σημερινό ματς δήλωσε ότι περιμένει να δει περισσότερα πράγματα και δεν έκρυψε ότι μόνο αν πετύχει 2-3 γκολ η ομάδα του έχει ελπίδες. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που φτάνει στα ημιτελικά. Στους δύο προηγούμενους έφτασε πάντως στον τελικό, κατακτώντας το τρόπαιο πέρυσι και χάνοντας από την Τσέλσι πριν δύο χρόνια. Στην πενταετία, μετράει 4 συμμετοχές στα ημιτελικά, στις τρεις έφτασε επίσης στον τελικό. Μεγάλος της στόχος να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά μετά τη Μίλαν (1988/89-1989/90), αλλά και η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να κάνει το τρεμπλ για δεύτερη φορά. Πέρυσι τα σήκωσε όλα, ενώ φέτος έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα και πριν δύο εβδομάδες προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ (17 Μαΐου). Αήττητη και στις 10 φορές που υποδέχθηκε τη Ρεάλ, όλες για το Τσάμπιονς Λιγκ, με εντυπωσιακό ρεκόρ 9 νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Τα 9 πιο πρόσφατα ήταν γκολ-γκολ. Οχτώ από αυτά ήταν over, 7 από τα 10 είχαν 2-3 γκολ. Εκτός ο κίπερ Σταρκ (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Μπαντστούμπερ, ο κεντρικός μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα (27 συμμ./3 γκ./5 ασίστ) και ο εξτρέμ Σακιρί (29 συμμ./7 γκ./4 ασίστ). Ειδική άδεια δόθηκε στον νεαρό μέσο Χόιμπιεργκ (6 συμμ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-0-2


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με τον Ρονάλντο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, να σκοράρει δύο τέρματα και δείχνει ότι είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν, η Ρεάλ δε συνάντησε προβλήματα με την Οσασούνα, επικρατώντας στο Μπερναμπέου με 4-0. Με εντυπωσιακό κρέμασμα έξω από την περιοχή, ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 6’, κάνοντας το 2-0 στο 50’ σκοράροντας από παρόμοια θέση. Ο Ράμος έκανε το 3-0 στο 61’ με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο Καρβαχάλ έκλεισε το σκορ στο 84’ πάλι με κεφαλιά. Κλίμα εμψύχωσης για το σημερινό ματς πριν την έναρξη του αγώνα με την Οσασούνα, όπου παρουσιάστηκε το Κόπα ντελ Ρέι, το οποίο κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα. Με την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, διατήρησε το -6 από την Ατλέτικο, έχοντας αγώνα λιγότερο και ελπίζει πλέον σε δύο γκέλες της μισητής συμπολίτισσας για να έχει οποιαδήποτε τύχη για το πρωτάθλημα. Είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης με 9 τίτλους, βρίσκεται στα ημιτελικά για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ είναι μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά από την περίοδο 2001/02, όταν και το κατέκτησε για τελευταία φορά. Τότε είχε αποκλείσει στα προημιτελικά τη Μπάγερν. Συνολικά τη συνάντησε άλλες 5 φορές στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τις περιόδους 1975/76, 1986/87, 1999/2000, 2000/01 και 2011/12. Μόνο μία φορά από αυτές προκρίθηκε στον τελικό (‘99/’00), όταν πάλι το είχε κατακτήσει. Και τότε είχε κερδίσει εντός έδρας στον πρώτο αγώνα (2-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Αρμπελόα (28 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Κεντίρα (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Χεσέ Ροντρίγκεζ (31 συμμ./8 γκ./6 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Όπως είπαμε και για τον πρώτο ημιτελικό, η Ρεάλ είναι πιο σοβαρή σε σχέση με την περίοδο του Μουρίνιο, πιο δεμένη ομάδα και πιο έτοιμη για να φτάσει στον τελικό, ο οποίος αποτελεί διακαής πόθος εδώ και χρόνια για τη Βασίλισσα. Η Μπάγερν έχει αδιαμφισβήτητα πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά οι ευκαιρίες που επιτρέπει στα πιο πρόσφατα, θα είναι καθοριστικές για την έκβαση του σημερινού αγώνα. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ, που έχει και πολύ καλή προϊστορία Μόναχο (1.55 Stoiximan). Σαν δεύτερη επιλογή θα πάμε με την πρόκριση των Μαδριλένων (1.72 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση