» » » » » » Στοίχημα Premier League: Ευκαιρία να ξεμπερδεύει η Άρσεναλ!


Στοίχημα Premier League: Ευκαιρία να ξεμπερδεύει η Άρσεναλ!
22:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 60-34-58
Α’ γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Πολύ μεστή εμφάνιση κόντρα στη Χαλ, περνώντας με το άνετο 3-0, με το φορμαρισμένο Ποντόλσκι να σκοράρει και πάλι δύο φορές (45’, 54’, άλλα δύο έβαλε και στο προηγούμενο με τη Γουέστ Χαμ) και τον Ράμσεϊ να ανοίγει το σκορ στο 31’ και να επιστρέφει στον πίνακα των σκόρερ μετά από 5 μήνες. Γλίτωσε πάντως την ισοφάριση στο 34’ σε δοκάρι των γηπεδούχων, αλλά είχε και η ίδια ένα, όταν ο Ζιρού εκμεταλλεύτηκε λάθος του κίπερ Χάρπερ, αλλά έστειλε από κοντά και από δύσκολη θέση τη μπάλα στο δοκάρι. Το κυνήγι για την 4η θέση δεν έχει τελειώσει, αλλά τα καλά νέα ήρθαν το Σάββατο, όταν η Έβερτον έχασε από την αδιάφορη Σαουθάμπτον, μένοντας έτσι στο +1 από τα «ζαχαρωτά», κάτι που σημαίνει ότι με νίκη σήμερα, θα πάρει διαφορά τεσσάρων βαθμών, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Κρύβουν παγίδες τα δύο τελευταία με Γουέστ Μπρομ και Νόριτς, που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και καίγονται για βαθμούς. Αήττητη από Νιούκαστλ στα 6 τελευταία,
έχοντας κερδίσει στα 4 πιο πρόσφατα. Over οι 5 από τις 6 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Βερμάλεν (13 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Γκνάμπρι (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Γκιμπς (27 συμμ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, ο κεντρικός μέσος Γουίλσιρ (23 συμμ./3 γκ./4 ασίστ) και οι επιθετικοί Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ), Μπέντνερ (9 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 11-5-1
Γκολ: 32-11
Τελευταία 5: 2-2-1


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ξεκίνησε πολύ καλά στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι, παίρνοντας προβάδισμα με τον Σόλα Αμεόμπι στο 23’. Ισοφαρίστηκε στο 45’+2 από στημένη φάση, στην αρχή της επανάληψης μπήκε πάλι δυνατά, αλλά έπεσε μετά το 75’, όπου επέτρεψε στους Ουαλούς να την απειλήσουν. Στην τελευταία φάση του αγώνα, τρεις αμυντικοί δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον Έμνες, με τον Τιοτέ να κάνει βεβιασμένο πέναλτι και να επιτρέπει στη Σουόνσι να φύγει με τη νίκη, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το πρώτο ματς που σκοράρει μετά από τέσσερις «άσφαιρες» αγωνιστικές, αλλά δεν απέφυγε την πέμπτη σερί ήττα, 7η στα 6 τελευταία, με τους οπαδούς να συνεχίζουν να ζητούν την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου (Αλέν ντε Παρντιού αναφέρεται ειρωνικά σε δημοσιεύματα, για τη γαλλική αποικία που έχει δημιουργήσει), αφού παρά τα πολλά εκατομμύρια που ξόδεψε η διοίκηση, δεν έδειξε ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Σισοκό (32 συμμ./3 γκ./5 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μπεν Αρφά (27 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός ντε Γιόνγκ (11 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Ράιαν Τέιλορ, ο αμυντικός Σαντόν (27 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Παπί Σισέ (24 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Σάμι Αμεόμπι (9 συμμ.).

Εκτός: 7-1-9
Γκολ: 19-26
Τελευταία 5: 0-0-5

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλη ευκαιρία σήμερα για την Άρσεναλ να τελειώνει με την 4η θέση, κόντρα στην πολύ πεσμένη και αδιάφορη βαθμολογικά Νιούκαστλ. Εξαιρετικά χαμηλός ο άσος (1.25 Goalbet). Με τον Ποντόλσκι στα πάνω του, αλλά και την επιστροφή των Ράμσεϊ, Εζίλ, η Άρσεναλ δείχνει να έχει βρει ξανά το εύκολο γκολ, κάτι που κάνει αρκετά πιθανό το over (1.53 Stoiximan). Με λίγη τύχη μπορεί να πληρώσει και το αξιόλογο σε απόδοση γκολ-γκολ (1.95 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση