» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Στα κάτω του ο ΠΑΟΚ


Προγνωστικά στοιχήματος: Στα κάτω του ο ΠΑΟΚ
Σούντσβαλ - Χάμαρμπι: Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με απολογισμό 2-1-0 με την Χάμαρμπι όμως να έχει πετύχει εφτά γκολ σε αυτό το διάστημα και την Σούντσβαλ μόνο τρία.

Μπραν - Χάουγκεσουντ: Πέντε γκολ από την Ρόζενμποργκ δέχτηκε στο πρόσφατο της παιχνίδι η Μπραν. Χωρίς νίκη ακόμη πάντως η προτελευταία Χάουγκεσουντ (0-2-3).

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου ο ΠΑΟΚ. Δυσκολεύει πάντα τον Δικέφαλο ο Αστέρας Τρίπολης.




Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Δεν πατούσε και πολύ καλά ο Ατρόμητος στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας ο Ατρόμητος, όμως είχε τον χρόνο να ανασυνταχθεί. Στα ουράνια ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση κυπέλλου. Όπως και να έχει πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σάντνες - Στάμπαεκ: Η ουραγός Σάντνες έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία (12). Καλό το ξεκίνημα της Στάμπαεκ (3-0-2).

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-0 το πρώτο ματς. Στα πάνω της η Τσέλσι, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να δεχτεί γκολ εδώ και έξι επίσημα παιχνίδια.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση