» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super League: Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ


Προγνωστικά στοίχημα Super League: Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ
19:15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Προϊστορία (από 2007): 8-3-7
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-1
Β’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

ΠΑΟΚ: Μεγάλους τριγμούς προκάλεσε η απώλεια του κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς να παρευρίσκονται στην προπόνηση της Δευτέρας και να εξυβρίζουν ποδοσφαιριστές, με κύριο στόχο τον Σαλπιγγίδη, από τον οποίο μάλιστα ζήτησαν να παραιτηθεί από αρχηγός. Η κακή εικόνα του τελικού και το βαρύ 1-4 ανάγκασε και τον Ιβάν Σαββίδη να βγάλει επίσημη ανακοίνωση, όπου ζήτησε δημόσια συγγνώμη και να επιβεβαιώσει τα όσα έχει υποσχεθεί για επενδύσεις και την περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου. Αυτό κάνει τεράστιας σημασίας το τελικό αποτέλεσμα των πλέι-οφ, αφού οι τριγμοί θα συνεχιστούν ακόμα περισσότερο αν η ομάδα χάσει την ευκαιρία να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει πάντως και η εκδίκαση της υπόθεση των επεισοδίων στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου, όπου αναμένεται βαριά καμπάνα, από πολλά κεκλεισμένων, μέχρι και αφαίρεση βαθμών στα πλέι-οφ ή στη νέα σεζόν. Φέτος έκλεισε την κανονική διάρκεια έχοντας την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα (16-1-0). 12 από αυτά ήταν over. Είχε επίσης και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (68).
Εκτός οι αμυντικοί μέσοι Κατσουράνης (26 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Μαντούρο (9 συμμ./2 γκ.). Εκτός για λόγους τακτικής ο κεντρικός αμυντικός Κατσικάς (8 συμμ./2 γκ.), ο Νίνης (12 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Χούσεν (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Λαζάρ (23 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Κίτσιου (27 συμμ./1 γκ.). Ο Γεωργιάδης άφησε εκτός και τον Σαλπιγγίδη, που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τα όσα συνέβησαν στην προπόνηση.

Εντός: 16-1-0
Γκολ: 41-8
Τελευταία 5: 2-0-3


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έκλεισε με άσχημο τρόπο την κανονική διάρκεια, με… «κανονικές» ήττες από Πανιώνιο και Βέροια, ενώ αυτοκτόνησε με τον Άρη (2-2) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις υπόλοιπες ομάδες, οπότε αναγκάζεται να ξεκινήσει με μηδέν βαθμούς τα μπαράζ. Στόχος δεν είναι να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή για την πρωτιά, αφού το -2 μπορεί εύκολα να ανατραπεί. Ξεκινάει σίγουρα πάντως ως το μεγάλο αουτσάιντερ. Υπάρχει ήδη πρόταση για τον Ντε Μπλάσις ύψους 1 εκατ. από εξωτερικό, αλλά όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα γίνουν μετά τα πλέι-οφ, ενώ γίνονται προσπάθειες για να ανανεωθεί ο δανεισμός του Καράσκο από την Εστουντιάντες. Δεν έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Τούμπα. Στη φετινή έχασε με 0-2. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 6-4-7
Γκολ: 16-21
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Ο Αστέρας είναι πάντα επικίνδυνος και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ο ΠΑΟΚ βγάζει πολλά προβλήματα στην άμυνα και είναι σε άσχημη κατάσταση, αλλά και με απουσίες. Δεν τον παίρνει πάντως για απώλεια, αφού τα προβλήματα θα γιγαντωθούν. Αμφίρροπη η εξέλιξη, αλλά το γκολ-γκολ δύσκολα να μην έρθει (2.10 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση