» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Αναγκασμένη για το διπλό η Ρεάλ Μαδρίτης


Προγνωστικά στοιχήματος: Αναγκασμένη για το διπλό η Ρεάλ Μαδρίτης
Ακισάρσπορ - Εσκισεχίρσπορ: 0-1-3 η φόρμα της Ακισάρσπορ στα τέσσερα τελευταία. Αλλά και η Εσκισεχίρσπορ σημείωσε μόλις ένα γκολ στα εφτά πιο πρόσφατα ματς της.


Μάντσεστερ Σ. - Σαουθάμπτον: Μόλις μια απώλεια εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι (13-0-1). Χωρίς άγχος παίζει εδώ και αρκετές εβδομάδες η Σαουθάμπτον.


Αντάλιασπορ - Κόνιασπορ: Εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη η Αντάλιασπορ και έμπλεξε για τα καλά. Βελτιώθηκε κάπως μακριά από το γήπεδο της η Κόνιασπορ (2-3-8).




Νυρεμβέργη - Γκλάντμπαχ: Ακόμη ένας τελικός για τη Νυρεμβέργη που στο γήπεδο της είναι αρκετά καλή. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Γκλάντμπαχ.


Στουτγάρδη - Φράιμπουργκ: Δύο σερί ήττες για την Στουτγάρδη και η κατάσταση δείχνει να δυσκολεύει επικίνδυνα. 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία για την φορμαρισμένη Φράιμπουργκ.


Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε: Δύσκολα να κυνηγήσει κάτι πλέον η Βέρντερ Βρέμης. Στο -1 από την δεύτερη θέση η φορμαρισμένη Σάλκε.


Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν: Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Άουγκσμπουργκ. Έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο η Μπάγερν.

Αϊντραχτ Φρ. - Μάιντζ: Σπάνια δεν δέχεται γκολ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ικανή για όλα η επικίνδυνη Μάιντζ.


Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γ.: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Νιούκαστλ. Δύσκολα να προλάβει την Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Άστον Βίλα - Φούλαμ: Δύο διαδοχικές ήττες για την Άστον Βίλα. Στο -5 πλέον από την παραμονή η Φούλαμ.


Κάρντιφ - Κρίσταλ Πάλας: Εννιά γκολ έχει δεχτεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Κάρντιφ. Από την μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας.


Νόριτς - Γουέστ Μπρομ: No goal εμφάνισε στα δύο πιο πρόσφατα ματς η Νόριτς. Πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες βγαίνει η Γουέστ Μπρομ (5-14-12).


Χαλ - Σουόνσι: 1-0-4 μετράει στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα η Χαλ. Λίγα πράγματα πάντως εκτός έδρας η Σουόνσι.


Ατλέτικο Μ. - Βιγιαρεάλ: Πέντε σερί τρίποντα για την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Ικανή για όλα πάντως η Βιγιαρεάλ.

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς: Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε και τα εφτά τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η αδιάφορη πλέον Ρεμς.


Σερκλ Μπριζ - Μαλίν: Τέσσερις σερί ήττες για τη ντεφορμέ Σερκλ Μπριζ. Αλλά και η Μαλίν δεν πάει πίσω με τρεις απανωτές.

Κιέβο - Βερόνα: Ντέρμπι της πόλης. Το κίνητρο είναι με την Κιέβο και πιθανότατα να πάρει το παιχνίδι.


Μπαρτσελόνα - Μπέτις: Δύσκολα να σκοντάψει κόντρα στην ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Μπέτις η Μπαρτσελόνα.


Μπεσίκτας - Καϊσέρισπορ: Μόλις μια ήττα μπροστά στο κοινό της η Μπεσίκτας (8-4-1). Τρεις σερί νίκες για την ουραγό Καϊσέρισπορ, που κάνει τα πάντα για παραμονή.


Ρίζεσπορ - Καραμπούκσπορ: Πέντε ματς αήττητη συμπλήρωσε η Ρίζεσπορ. Σε καλή κατάσταση και η Καραμπούκσπορ και στο -1 από την Ευρώπη.



Τσέλσι - Στόουκ: Με την πλάτη στον τοίχο η Τσέλσι, που θέλει μόνο τη νίκη. Αδιάφορη συνεχίζει έτσι και αλλιώς η Στόουκ. Μεγάλο φαβορί οι Λονδρέζοι στα προγνωστικά στοιχήματος.


Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ: Αρκετές γκέλες έχει κάνει μπροστά στο κοινό της φέτος η Ντόρτμουντ (8-2-4). Τα οχτώ διαδοχικά goal/goal έφτασε η Βόλφσμπουργκ.

Χέρενφεν - Αϊντχόφεν: Μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος έχει με 60 γκολ ενεργητικό η Χέρενφεν. Άδοξο τέλος είχε το σερί των οχτώ νικών για την Αϊντχόφεν, χάνοντας με 3-2 εντός έδρας από την Γκρόνινγκεν.


Ολανένσε - Μπράγκα: Τελευταία έπεσε η Ολανένσε, ενώ δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές. Δεν σκόραρε στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της η Μπράγκα.

Μπρέντα - Τβέντε: Ακόμη χρειάζεται μερικούς πόντους η Μπρέντα. Αρκετές γκέλες έχει κάνει εκτός έδρας η Τβέντε (6-4-5).

Ναϊμέγκεν - Καμπούρ: Έξι σερί goal/goal και over στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια η Ναϊμέγκεν. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια η Καμπούρ.


Λιρς - Γάνδη: Έξι ματς αήττητη συμπλήρωσε η Λιρς (0-2-4). Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ η Γάνδη, χάνοντας εντός έδρας από την Οστάνδη με 1-0.


Οστάνδη - Μπέβερεν: Χωρίς άγχος η Οστάνδη έβγαλε διπλό στην Γάνδη και η όρεξη της για Ευρώπη άνοιξε. Από νίκη προέρχεται και η Μπέβερεν.


Σαρλερουά - Κόρτραϊκ: Οι δύο ομάδες κέρδισαν τα πρώτα παιχνίδια τους στα πλέι οφ, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ.


Λόκερεν - Γκενκ: Πέντε γκολ δέχτηκε από την Κλαμπ Μπριζ η Λόκερεν. Απογοήτευσε και η Γκενκ, που έχασε 3-0 από την Βάρεγκεμ μέσα στο γήπεδο της.


Μονς - Λέουβεν: Πριν μια εβδομάδα η Λέουβεν κέρδισε με 2-0 την Μονς με την δεύτερη να είναι με την πλάτη στον τοίχο.


Μπαστιά - Σοσό: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Μπαστιά. Στο -8 πλέον από την σωτηρία η Σοσό.


Λοριάν - Εβιάν: Under έληξαν οι πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της Λοριάν, αλλά και της Εβιάν.

Τουλούζ - Λιλ: Τέσσερα διαδοχικά goal/goal και over μετράει η Τουλούζ. Αήττητο οχτώ αγωνιστικών τρέχει η Λιλ.


Μπορντό - Ρεν: Τις τρεις σερί ισοπαλίες έφτασε η Μπορντό. Σοβαρεύτηκε στο κατάλληλο σημείο η Ρεν και μετράει τρεις διαδοχικές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Γκινγκάμπ - Μονπελιέ: 6/7 no goal έχει η Γκινγκάμπ. Δύσκολα ξεφεύγει από την ισοπαλία η Μονπελιέ (6-17-8).


Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μ.: Αρκετά καλή εντός έδρας η Σοσιεδάδ (10-3-2). Υποχρεωμένη να περάσει από την χώρα των Βάσκων η Ρεάλ Μαδρίτης.

Χέρακλες - Άγιαξ: Δεύτερο σερί εντός έδρα ντέρμπι με την Χέρακλες, μετά από αυτό με την Φέγενορντ. Φαβορί σε ακόμη έναν αγώνα ο Άγιαξ.



Ίντερ - Μπολόνια: Απέτυχε να κερδίσει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Ίντερ. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την τραγική Μπολόνια.


Πάσος Φερεϊρα - Σπόρτινγκ: 2-1-0 στα τρία τελευταία για την Πάσος Φερεϊρα, που έστω και δύσκολα φαίνεται πως θα σωθεί. Σταθερά δεύτερη η Σπόρτινγκ.

Βαγιεκάνο - Θέλτα: Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της Πριμέρα έχει δεχτεί η Βαγιεκάνο (68). No goal οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις της Θέλτα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση