» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό θέλει η Ρεάλ!

Πάμε στοίχημα Champions League: Εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό θέλει η Ρεάλ!
21:45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 3-3-2

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά από τις δύο σερί ήττες στο Ελ Κλάσικο και κόντρα στη Σεβίλλη, διασύροντας τη Βαγιεκάνο στο Μπερναμπέου, χωρίς να πατήσει πολύ το γκάζι, με 5-0 (Ρονάλντο 15’, Καρβαχάλ 55’, Μπέιλ 68’, 70’, Μοράτα 78’). Διατήρησε έτσι τη διαφορά στο -2 από Μπαρτσελόνα και -3 από Ατλέτικο, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας, με εξαίρεση το εκτός έδρας ντέρμπι το Σάββατο με τη Σοσιεδάδ, πολύ βατό πρόγραμμα στη συνέχεια. Και τις 4 φορές που υποδέχτηκε την Ντόρτμουντ έχει σκοράρει ακριβώς δύο γκολ. Αήττητη και στις τέσσερις (2-0, 2-2, 2-1, 2-0). Συνολικά, μόνο στις 1 από τις 8 αναμετρήσεις τους δεν έχει σκοράρει. Εκτός ο δεξιός μπακ Αρμπελόα (16 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Κεντίρα (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Χεσέ (18 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).


Τελευταία 5: 3-0-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόις, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, και βοήθησε την ομάδα του να φύγει με το διπλό από τη Στουτγάρδη, παρέμεινε 2η και συνεχίζει να δίνει δύσκολη μάχη για να τερματίσει εκεί ως το τέλος. Στον αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα και στο 19’ βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2, αλλά ο Ρόις μείωσε στο 30’, πέτυχε δεύτερο στο 68’ με (αμφισβητούμενο) πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαντόφσκι, φάση στην οποία η Στουτγάρδη έμεινε με 10 και τελικά στο 83’ έκανε μόνος του την ανατροπή, με λίγη δόση τύχης, αφού το σουτ κόντραρε σε αμυντικό. Σε γενικές γραμμές δε δείχνει σε καλή κατάσταση, όχι ότι της λείπει η δυναμική, αλλά σίγουρα της λείπει η περσινή φρεσκάδα. Πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ντόρτμουντ να παίρνει προβάδισμα στον πρώτο αγώνα με 4-1 και να χάνει «ηρωικά» στο Μπερναμπέου με 0-2, παίρνοντας τελικά την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σούμποτιτς (10 συμμ.), ο αριστερός μπακ Σμέλτσερ (17 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Μπέντερ (19 συμμ./1 γκ.), ο κεντρικός μέσος Γκιουντογάν (1 συμμ.) και ο δεξιός εξτρέμ Μπλαζτσικόφσκι (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο κεντρικός μέσος Σαχίν (28 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ.

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Κατανοητό να δίνεται ως μεγάλο φαβορί η φορμαρισμένη Ρεάλ, αλλά όχι και σε τέτοια επίπεδα. Προβληματική ανασταλτικά η Ντόρτμουντ, αλλά ταχύτατη μπροστά. Ο συνδυασμός με τη Ρεάλ, προμηνύει πολλά γκολ για σήμερα. Over στο 1.44 (Goalbet). Μικρό το ρίσκο για το σαφώς πιο αξιόλογο Over 3.5 (2.00 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση