» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Αμφίρροπο ματς στο Παρίσι!


Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Αμφίρροπο ματς στο Παρίσι!
21:45 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 0-1-1

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Από νίκη σε νίκη οδεύουν οι Παριζιάνοι, που απέχουν ελάχιστα από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Την Παρασκευή πάντως είχαν τη τύχη με το μέρος τους και κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Νις με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ στο 52’. Άπαντες κινήθηκαν σε ρηχά νερά, παρότι ο Μπλαν χρησιμοποίησε τη βασική ενδεκάδα. Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και 5η σερί χωρίς να δεχτεί γκολ, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά από τη δεύτερη Μονακό στους 13, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος. 9 οι συνεχόμενες νίκες, αν υπολογίσουμε και τις δύο σε βάρος της Λεβερκούζεν στον προηγούμενο γύρο του Τσ. Λ.
Παράπονα εξέφρασε ο Καβάνι για τη θέση του στην ομάδα, τονίζοντας ότι ο ρόλος που του ταιριάζει είναι στην κορυφή και όχι στα πλάγια που τον χρησιμοποιεί ο Μπλαν, ενώ δεν έκρυψε την πίκρα του αναφερόμενος ότι του υπέγραψε με την υπόσχεση ότι η ομάδα θα παίζει 4-4-2 και όχι 4-3-3. Δεν έχει πετύχει γκολ στις δύο συναντήσεις της με τη Τσέλσι στο παρελθόν (0-0 εκτός, 0-3 εντός, όμιλοι Τσάμπ. Λιγκ, 2004 /2005). Εκτός ο δεξιός μπακ φαν ντερ Βιλ .

Τελευταία 5: 5-0-0


ΤΣΕΛΣΙ: Απρόσμενη γκέλα για τους μπλε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, όπου κατάφεραν να χάσει 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά εγκλωβίστηκαν από τη διπλή ζώνη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι χτυπούσαν με αντεπιθέσεις συνεχώς. Στο 52’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Τέρι, σε προσπάθεια του να κόψει. Πίεσε πολύ στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά ανεπιτυχώς, με τον κίπερ της Πάλας να κάνει μεγάλη εμφάνιση. Μάλλον τυχερή που δε δέχτηκε και δεύτερο, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 74’. Επιεικώς αστεία η εμφάνιση του Τόρρες, που έχει απογοητεύσει άπαντες με την τραγική του -και φέτος- εικόνα, με την Τσέλσι να δείχνει ότι παίζει χωρίς επιθετικό. Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μουρίνιο σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αναφέροντας ότι πλέον η Τσέλσι είναι εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε επίσης πως η ομάδα του χρειάζεται επειγόντως έναν επιθετικό. Πρώτος στη λίστα ο Καβάνι, που ενδιαφέρει και τη Μάντσεστερ Γιουν., μεγάλη υποψηφιότητα πλέον βάζει και ο Μπαλοτέλι, με τη Μίλαν να του βάζει πωλητήριο το καλοκαίρι. Under τα 8 από τα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο αριστερός μπακ Κόουλ (13 συμμ./2 ασίστ) και ο Ετό’ο . Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο οργανωτικός μέσος Μάτιτς  και ο εξτρέμ Σαλάχ .

Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοίχημα: Μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις αυτής της φάσης. Η Τσέλσι έχει αποδείξει ότι με τον Μουρίνιο, θυσιάζει την εικόνα για το αποτέλεσμα και σίγουρα δε θα διστάσει να το κάνει και σήμερα. Δεν περιμένουμε τρελό ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά δύσκολα να μη δε δούμε γκολ. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στο 2-3 γκολ (1.99 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση