» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Και τώρα… Τσάμπιονς Λιγκ!


Πάμε στοίχημα Super League: Και τώρα… Τσάμπιονς Λιγκ!
17:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 2-6-9
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
Β’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Για πολλούς άξιζε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια. Τερμάτισε αήττητος εντός έδρας στην κανονική διάρκεια (12-5-0), ο μόνος μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (25). Έδειξε ωστόσο κούραση τα τελευταία ματς και με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία, αναγκάστηκε να τερματίσει 3ος. Στα πλέι-οφ πάντως αυτό δεν επηρέασε, αφού ξεκινάει με τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και έτσι η πρωτιά ξεκινάει για όλους από μηδενική βάση. Δεν έχει κερδίσει τον ΠΑΟ εντός έδρας στα 8 τελευταία που τον φιλοξένησε (0-2-6). Μόλις σε δύο από αυτά έχει σκοράρει. Οχτώ από τα 10 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟ ανεξαρτήτου έδρας ήταν under, 6 από τα 9 πιο πρόσφατα είχαν 2-3 γκολ. Ο Παράσχος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.


Εντός: 12-5-0
Γκολ: 33-6
Τελευταία 5: 2-1-2


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Όπως δήλωσε και ο Αναστασίου είναι παραπάνω από μεγάλο το κατόρθωμα του ΠΑΟ με την κατάκτηση του κυπέλλου, όταν η σεζόν ξεκίνησε με αμφιβολίες ακόμα και για την βιωσιμότητα της ομάδας. Στον τελικό αυτό πάντως δεν φάνηκε, αφού έτρεξε σε όλο το 90λεπτο τον ΠΑΟΚ, καθαρίζοντας με σούπερ εμφάνιση και χατ τρικ του Μπεργκ και με τον Καρέλη να καθαρίζει το ματς στην αρχή της επανάληψης , κατακτώντας έτσι τον πρώτο του τίτλο μετά το νταμπλ την περίοδο 2009/10. Δόθηκε πριν 200.000 ευρώ, οι παίχτες ξεκουράστηκα την Κυριακή, αλλά τη Δευτέρα ακολούθησε κανονική προπόνηση, με τον Αναστασίου να προσπαθεί να προσγειώσει τους παίχτες του, λέγοντας πως με την κατάκτηση του κυπέλλου, οι ίδιοι ανέβασαν τον πήχη ψηλά και είναι υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν και να τερματίσουν πρώτοι. Ο Αμπέιντ θα επιστρέψει στη Νιούκαστλ μετά το τέλος των πλέι-οφ για να συμμετάσχει στα φιλικά και μόνο αν κριθεί ότι δεν είναι κατάλληλος θα συνεχίσει ως δανεικός στον ΠΑΟ. Πολύ φιλόξενο το Περιστέρι τα τελευταία χρόνια (6-2-0). Έξι από αυτά ήταν no goal. Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Ντίνας (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Μπαϊράμι (8 συμμ.).

Εκτός: 8-4-5
Γκολ: 26-14
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πλέον ο Παναθηναϊκός πείθει και τους πιο δύσπιστους. Αλλά κόντρα στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος (μετά τον Ολυμπιακό), δεν μπορούμε να πάμε στα τυφλά στο διπλό, ενώ υπάρχουν και ερωτηματικά για το πώς και το αν επηρεαστεί από τη «μέθη» του κυπέλλου. Ο Αναστασίου έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολύ καλή διαχείριση και δεν περιμένουμε να χάσει, αλλά η άμυνα του Ατρόμητου δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες. Η ισοπαλία δεν είναι κακή αρχή για κανέναν (3.15 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση