Ιαπωνία - Κύπρος: Στον όμιλο της εθνικής μας θα βρίσκεται στο Μουντιάλ η Ιαπωνία, που προέρχεται από τρία goal/goal και over 2,5. H Κύπρος έχει να σκοράρει εδώ και εφτά ματς επίσημα και μη.


Μολδαβία - Καναδάς: Η Μολδαβία κέρδισε τα δύο της φιλικά απέναντι σε Ανδόρα και Σαουδική Αραβία με συνολικό σκορ 7-0. Ο Καναδάς έχει να επικρατήσει σε κάποιο παιχνίδι από τις 13/10/2012.



Γαλλία - Νορβηγία: No goal έληξαν οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Γαλλίας. Πάντως η Νορβηγία δέχεται γκολ στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια.



Παρανά - Πόντε Πρέτα: Δεύτερο κολλητό εντός έδρας ματς για την Παρανά, μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Ναούτικο. Αρκετές οι ισοπαλίες στο ξεκίνημα για την Πόντε Πρέτα (2-4-1).

Τζόινβιλ - Αμέρικα Νατάλ: Στην δεύτερη θέση η Τζόινβιλ, που δεν κερδίζει πάντως εδώ και τρεις αγωνιστικές. Η Αμέρικα Νατάλ κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες εξορμήσεις της. Οπότε δεν βγάζουμε άκρη όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.


Μπόα - Σάντα Κρουζ: Μέτριο το ξεκίνημα της Μπόα στο πρωτάθλημα (2-2-3). Από πέντε σερί ισοπαλίες προέρχεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Σάντα Κρουζ, ενώ οι τέσσερις πιο πρόσφατες έληξαν με το ίδιο σκορ 1-1.


Πορτουγκέσα - Σαμπάιο: Μόλις την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Πορτουγκέσα. Under οι τρεις τελευταίοι αγώνες της Σαμπάιο.

Α Μπε Σε Νατάλ - Οέστε: Μόλις πέντε γκολ δέχτηκε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές η Α Μπε Σε Νατάλ. Πέντε ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Οέστε.


Ναούτικο - Αβάι: 2/2 έχει μπροστά στο κοινό της μέχρι στιγμής η Ναούτικο. Τίποτα το ιδιαίτερο η Αβάι.


Σεάρα - Βίλα Νόβα: 3-2-0 φόρμα μετράει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Σεάρα. Αντιθέτως η Βίλα Νόβα είναι η ουραγός της βαθμολογίας (0-1-6) και με απολογισμό τερμάτων 1-10.



Ατλέτικο Γκοϊανένσε - Αμέρικα Μινέιρο: No goal και under οι τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Ατλέτικο Γκοϊανένσε. Η Αμέρικο Μινέιρο είναι έως τώρα η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (2-2-0).


Μπραγκαντίνο - Βάσκο Ντα Γκάμα: No goal εμφανίζει εδώ και τέσσερα ματς η Μπραγκαντίνο. Η ιστορική Βάσκο Ντα Γκάμα δυσκολεύεται να πάρει νίκες μέχρι στιγμής (2-3-1).


Λουβερντένσε - Ικάσα: 3/3 νίκες έχει εντός έδρας η Λουβερνένσε και πάει για την τέταρτη. Ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο δείχνει η Ικάσα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση