» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Κρουζεϊρο


Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Κρουζεϊρο
Νότιος Κορέα - Τυνησία: No goal οι τέσσερις τελευταίες αναμέτρησης της Νοτίου Κορέας, που θα βρίσκεται κανονικά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η Τυνησία έμεινε εκτός, αφού βρήκε μπροστά της στα προκριματικά το Καμερούν.


Λαντσκρόνα - Σίριους: Έξι τέρματα δέχτηκε στο πρόσφατο της παιχνίδι μέσα στο Γιόνσεπινγκ η Λαντσκρόνα. Απογοητεύει η Σίριους, όντας τέσσερις αγωνιστικές δίχως τρίποντο.




Δανία - Σουηδία: Δύσκολα φιλικά δίνει η Δανία, που δεν θα βρίσκεται το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως βέβαια και η Σουηδία.


Νιγηρία - Σκωτία: Δύσκολα χάνει η Νιγηρία, που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ. 4-1-0 μετρούν στα πέντε τελευταία οι Σκωτσέζοι σε επίσημα και φιλικά, διάστημα που δέχτηκαν μόλις ένα τέρμα.


Παλμέιρας - Μποταφόγκο: Χωρίς ισοπαλία ακόμη η Παλμέιρας (4-0-3). Τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει δεχτεί η Μποταφόγκο (11).


Κρισιούμα - Κοριτίμπα: Μόλις τρία γκολ έχει πετύχει στις εφτά πρώτες αγωνιστικές η Κρισιούμα. Αλλά και η Κοριτίμπα παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη ακόμη (0-4-3).


Σπορτ Ρεσίφε - Γκρέμιο: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων μετράει η Σπορτ Ρεσίφε. Από τις καλές ομάδες της Βραζιλίας η Γκρέμιο (4-1-2).


Γκοϊας - Βιτόρια Μπαϊα: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Γκοϊας (2-1-0). Μόλις ένα τρίποντο έως τώρα στο πρωτάθλημα η Βιτόρια Μπαϊα (1-3-3).


Ιντερνασιονάλ - Σαπεκοένσε: Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για την Ιντερνασιονάλ. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής για τη νεοφώτιστη Σαπεκοένσε (1-2-4).


Ατλέτικο Παραναένσε - Σάο Πάουλο: Under έληξαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Ατλέτικο Παραναένσε, διάστημα που είναι και αήττητη.

Κορίνθιανς - Κρουζεϊρο: Ικανή για όλα ακόμη και εντός έδρας η Κορίνθινας (1-1-1). Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Κρουζεϊρο και με τρεις απανωτές νίκες. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Μεξικό - Ισραήλ: Τα δύο τελευταία φιλικά του Μεξικό έληξαν ισοπαλία. Από πέντε διαδοχικά goal/goal προέρχεται το Ισραήλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση