» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για την τέταρτη σερί νίκη η Άντερλεχτ


Προγνωστικά στοιχήματος: Για την τέταρτη σερί νίκη η Άντερλεχτ
Νόρκεπινγκ - Φάλκενμπεργκ: Over τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Νόρκεπινγκ. Εκτός έδρας η Φάλκενμπεργκ έχει μόλις έναν βαθμό (0-1-3), ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ!


Μπρομαποϊκάρνα - Μιάλμπι: Μόλις μια νίκη πανηγύρισε μέχρι στιγμής η Μπρομαποϊκάρνα (1-2-6). Goal/goal και over τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μιάλμπι.



ΑΪΚ Στοκχόλμης - Έλφσμποργκ: Τα οχτώ από τα εννιά πρώτα παιχνίδια της ΑΪΚ Στοκχόλμης έληξαν goal/goal. Κορυφή έπιασε η Έλφσμποργκ, με απολογισμό 6-2-1.



Άαλμποργκ - Κοπεγχάγη: Τελικός κυπέλλου. Η Άαλμποργκ έχει ως στόχο το νταμπλ, όμως δύσκολα να μείνει χωρίς τρόπαιο φέτος η Κοπεγχάγη.


Βάρεγκεμ - Άντερλεχτ: Εντυπωσιακά τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Βάρεγκεμ, καθώς συνοδεύτηκαν από over και goal/goal. Εκπληκτική η Άντερλεχτ και με τρεις σερί νίκες πέρασε πρώτη.

Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ: Μόλις μία νίκη στα πλέι οφ η Γκενκ (1-3-4). Η Κλαμπ Μπριζ βγήκε νικήτρια από τις δύο τελευταίες της εξορμήσεις.

Λόκερεν - Σταντάρ Λιέγης: Η κυπελλούχος Λόκερεν έχει δεχτεί 19 γκολ σε οχτώ αγωνιστικές των πλέι οφ. Μονόδρομος η νίκη για την Σταντάρ Λιέγης, που έμεινε πίσω από Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.

Λωζάννη - Ζυρίχη: Πεσμένη ήδη εδώ και καιρό η Λωζάννη. Στο -2 από την τέταρτη θέση η Ζυρίχη.

Ααράου - Βασιλεία: 2-1-0 στα τρία τελευταία για την Ααράου. Με νίκη κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα η Βασιλεία.


Γκρασχόπερς - Λουκέρνη: Τέσσερα γκολ δέχτηκε το Σάββατο από την Ααράου η Γκρασχόπερς. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται πάντως η Λουκέρνη.


Τουν - Γιουνγκ Μπόις: Over εμφανίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Τουν. Ανεβασμένοι οι Γιουνγκ Μπόις, ρίχνοντας τρία γκολ στην Βασιλεία. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.



Σεν Γκάλεν - Σιόν: 0-2-4 στα έξι τελευταία για την αδιάφορη Σεν Γκάλεν. Τέσσερις σερί νίκες μετράει η Σιόν, που «ξύπνησε» για τα καλά.


Ρόδεραμ - Πρέστον: 1-1 το πρώτο ματς. Ισορροπημένο αναμένεται και το δεύτερο παιχνίδι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.


Αλκμάαρ - Γκρόνινγκεν: Πάντα δυνατή στην έδρα της η Αλκμάαρ. Όμως η Γκρόνινγκεν προέρχεται από οχτώ σερί νίκες και είναι σε εκπληκτική κατάσταση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση